Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Sifir org almak istiyorum yardim edin lutfen...Tsk ederim sagol yalniz piyasaya baktimda yamaha a300tr yamaha a1000 casio a3, ketron xd 9 da sanirim usb girisi yoktu bunda roland gw 8 modelleri icinden encok yamaha yi tercih ediyolar ben orta seviye birsey alip iyice gelisirdikten sonra en iyisini almayi dusunuyorum .yanilmiyorsam korg pa 55 uretilmio eski bir model oldugu icin sizinle uzun uzun konusmak isterim
Cevap: Sifir org almak istiyorum yardim edin lutfen...
Tsk ederim sagol yalniz piyasaya baktimda yamaha a300tr yamaha a1000 casio a3, ketron xd 9 da sanirim usb girisi yoktu bunda roland gw 8 modelleri icinden encok yamaha yi tercih ediyolar ben orta seviye birsey alip iyice gelisirdikten sonra en iyisini almayi dusunuyorum .yanilmiyorsam korg pa 55 uretilmio eski bir model oldugu icin sizinle uzun uzun konusmak isterim