Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Timur Abim öncelikle teşekkürler. Burada ne paylaştıysam hem beğeni ile hem yorumla destek verdin bana. Sağ olasın. Kanalıma abone olman da büyük bir destek teşekkür ederim.Haklısın biraz ses patlaması var. Mikseri direk kayıt cihazına bağlayıp kaydetme yöntemine yeni geçtim. Ben çalarken aslında çok kısık çaldım. Çaldığımı zor duyuyordum artık. Kaydetmeden önce o ses patlamaları olmasın diye birkaç kayıt denemesi yaptım öyle hazırladım. Ama az da olsa biraz kalıyor. Kaliteli bir cihazla kaydetmeden biraz zor olacak gibi. Saygılar.
Timur Abim öncelikle teşekkürler. Burada ne paylaştıysam hem beğeni ile hem yorumla destek verdin bana. Sağ olasın. Kanalıma abone olman da büyük bir destek teşekkür ederim.
Haklısın biraz ses patlaması var. Mikseri direk kayıt cihazına bağlayıp kaydetme yöntemine yeni geçtim. Ben çalarken aslında çok kısık çaldım. Çaldığımı zor duyuyordum artık. Kaydetmeden önce o ses patlamaları olmasın diye birkaç kayıt denemesi yaptım öyle hazırladım. Ama az da olsa biraz kalıyor. Kaliteli bir cihazla kaydetmeden biraz zor olacak gibi. Saygılar.