Set birleştirme !!!

• Konbuyu başlatan Jess
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 1
  • Görünümler : 2K

Jess

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Korg
Slm arkadaşlar..elimde korg microarranger var vede zibil gibi pa80 pa60 setleri :)
Aletin Ramı 32 mb bildiniz üzere! Sadece kartsız pa80 ve pa60 setlerini kullanıyorum ancak floppy disk için yapıldıkları için setler 1 mb tı gecmiyor buda benim için yetersiz style ve performance demek :( Setleri birleştirip kendine özel (5 set = 1 set 5mb kapasiteli) bi set yapmak için bi program varmı yada bi yöntem! yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar...

Cevap: Set birleştirme !!!

Slm arkadaşlar..elimde korg microarranger var vede zibil gibi pa80 pa60 setleri :)
Aletin Ramı 32 mb bildiniz üzere! Sadece kartsız pa80 ve pa60 setlerini kullanıyorum ancak floppy disk için yapıldıkları için setler 1 mb tı gecmiyor buda benim için yetersiz style ve performance demek :( Setleri birleştirip kendine özel (5 set = 1 set 5mb kapasiteli) bi set yapmak için bi program varmı yada bi yöntem! yardımlarınızı bekliyorum.Saygılar...

micro arengerda 32 Mb ram değil rom hafıza. Yani fabrika ses ve davul kit seslerinin olduğu, tekrar dışarıdan ses almayan hafıza çipi. Dolayısıyla siz dışarıdan ses yükleyemezsiniz. Yazılı ritim ve sesler( bunlar fabrika seslerini ve davul kitleri üzerinde edit anlamında biraz değişiklik içerir ama esastan değişmez ) deneyerek hoşlandığınız ritim ve ses editini kullanacaksınız.