Ses sisteminde köprüleme???

jembeycem

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha a2000 v2 plus-korg 3x pro
Ses sisteminden çok anlamam abiler sizden yardım istiyorum o yüzden köprüleme olayı nasıl yapılır yani bu hafta bir yere gidicem tesisatı varmış ama 2 tane büyük 3 yollu 2 tane küçük varmış power mixser varmış 2 tanesini sadece bağlarsan şişebilir dediler o yüzdne 4 ünü köprüle bağla dedi nasıl oluyor bu köprülem hangisini hangisine bağlıcam?

Cevap: Ses sisteminde köprüleme???

sevgili dostum genelde hoperlolarımız 8 om dur anfi çıkışları 4 om dur o nedenle ayrı ayrı takılan her hoperlo anfiye extra yük getirir o nedenlede hele hele 3 yollu hoperlo anfiyi çok üzebilir ama bunlardan ziyade pover çıkışlarının vatı daha önemli 2000 vat çıkışlı bir pover a 250 x 2 hoperlo takılırsa onları çok cabuk patlatır o yüzden dengeli olmak zorunda köprüleme olayı ise ayrı ayrı çıkışlara taktığınız 3 yolu hoperlolara diğer 2 adet küçüğü ise 3 yolulardan alıp çekmeniz paralellemeniz anlamına gelir o zaman hoperlor lerin ise 4 oma düşer ve anfiyi rahatlatır kolay gelsin üstadım

çok teşekkür ederim gerçekten..yani anladığım kadarıyla
1 tane 3 yolluyu kabinin üstün küçük kolonu üstüne koyucam 3 yolluya bir jak takıcam jakın diğerinide küçüklere gidicek sadece 3 yollular direk anfiye gidicek doğrumu

Ses sisteminden çok anlamam abiler sizden yardım istiyorum o yüzden köprüleme olayı nasıl yapılır yani bu hafta bir yere gidicem tesisatı varmış ama 2 tane büyük 3 yollu 2 tane küçük varmış power mixser varmış 2 tanesini sadece bağlarsan şişebilir dediler o yüzdne 4 ünü köprüle bağla dedi nasıl oluyor bu köprülem hangisini hangisine bağlıcam?

söyle sanırım...