- Enst.
- Yamaha Tyros4 + or700 v2
Sevgili müzisyen arkadaşlar, yamahacılar. Bende or700 v2 var ve yeni aldığım tyros4 var. Kuşkusuz müzik sevgi + zaman ister. Yeterli zaanım olmadığı için aletlere gereken zamanı ayıramıyorum. Haliyle tecrübeli arkadaşların tecrübüsünden yararşanmak zorunda kalıyoruz.
Şimdi sorum şu: (Or700 veya tyros farketmez mantık aynı) Örneğin bir elektro ses dosyasına (VCE veya UVN) lesliefekti verirken ikinci efekt verilemiyor mu yoksa benmi bilemedim hala emin deiğilim. Yani diyelim phaser verdik veya user a daha önceden kaydettiğimiz lesli efecti verdik. Ardından bir miktar echo ve delay veremiyorum
Ama reverb verilebiliyor. Bunu açıklayacakarkadaşa şimdiden teşekkürler ediyorum. Ayrıca Batuh kardeş görsel olarak tyros 4 e setlerin nasıl aktarılacağını anlatan bir sunum hazırlarsa yararlı olacaktır diye düşünüyorum. Tyros 3 ait bazı ritim ve seleri attım ama doğru yaptığımdan emin değilim HD1 bölümüne mi atmak yoksa usera mı yada başka yere mi? Bundan da emin olamadım
Müzisyen arkadaşlara saygılar.
Şimdi sorum şu: (Or700 veya tyros farketmez mantık aynı) Örneğin bir elektro ses dosyasına (VCE veya UVN) lesliefekti verirken ikinci efekt verilemiyor mu yoksa benmi bilemedim hala emin deiğilim. Yani diyelim phaser verdik veya user a daha önceden kaydettiğimiz lesli efecti verdik. Ardından bir miktar echo ve delay veremiyorum
Moderatör tarafında düzenlendi: