Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Ses basili kaliyor yardim edin duzeltelim bu sorunuSadece yaylilarmi yapiyor yoksa bütün seslerdemi yapiyor bu olayi benim zamaninda pa 80 de yapdi ayni olayı pitchbende degisdi düzeldi yada sen bir format cek alete belki kulandn setin glopali bozuk olabilir enson ihtimal mainboart da sorun vardir baska bir setin glopalini yukle birde pitchbend kaplolari yanlis baglanmis olmasin bir ustaya gözder anlamiyorsan hic kurcalama derim saygılar
Cevap: Ses basili kaliyor yardim edin duzeltelim bu sorunu
Sadece yaylilarmi yapiyor yoksa bütün seslerdemi yapiyor bu olayi benim zamaninda pa 80 de yapdi ayni olayı pitchbende degisdi düzeldi yada sen bir format cek alete belki kulandn setin glopali bozuk olabilir enson ihtimal mainboart da sorun vardir baska bir setin glopalini yukle birde pitchbend kaplolari yanlis baglanmis olmasin bir ustaya gözder anlamiyorsan hic kurcalama derim saygılar