- Enst.
- Yok
arkadaşlar bu tükünün ritmini paylaşacak arkadaş yokmu kaç seferdir bakıyorum hiç kimse cevap bile vermiyor ritim için yinede soğolun herkese iyi çalışmalar
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
arkadaşlar bu tükünün ritmini paylaşacak arkadaş yokmu kaç seferdir bakıyorum hiç kimse cevap bile vermiyor ritim için yinede soğolun herkese iyi çalışmalar
abicim çok teşekkür ederim mesaja cevap yazman bile yeterli bu konuyu daha önce bir arkadaş açmıştı ve başka bir arkadaş da herkes kendi tonunda yazdı kimse vermez diye cevap yazdı ben bişey söylüyecem bütün sitelerdeki setlerin tamamı aynı hep aynı ritim hep aynı ses yerleri değişik birde türüne göre ağırlıklı roman arabesk tsm thm gibi yeni hiç bişey yok sonuçta burası bir paylaşım sitesi elinde olanı paylaşmıyor kimsede olmayanı paylaşmıyosan ne anlamı kaldı bu sitenin kolaygelsin herkese erz hakan abi sana da çok teşekkür ederim
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
bu set benim içinde var siavsı seyret diye pa600 için set 800de kullanırsın ama 64 olmasın ))