Sen Benim Şarkılarımsın By_ChordSolo

ChordSolo

Forum Doktoru
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
chordsolo.wixsite.com
Enst.
Yamaha PSR670&750
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Sen Benim Şarkılarımsın By_ChordSolo

Çok çok güzel olmuş dostum ; keyifle dinlemekteyim.

Canım biraz sıkkındı ; çalışman beni rahatlattı.

Bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim.

Selâmlar...

kalite fışkırıyor her yerinden süper...

Harika olmuş abi. Emeğine sesine sağlık. Güzel bir Cumartesi akşamı serin serin balkonda çayımı yudumlarken çok güzel geldi. İşte müzik bu mudur? Budur.

Parça bu mevsime çok uygun, moral aşılıyor. İcraat da süper...Halit hocanın fethiye'den selamları var.....

Seslerin seçimi on numara olmuş hocam.Parçanın ruhu nasıl yansıtılır diye ders olsa çalışman örnek olur.Emeklerine sağlık...

Parça bu mevsime çok uygun, moral aşılıyor. İcraat da süper...Halit hocanın fethiye'den selamları var.....

Face'de gördüm abi resimleri süpersiniz :)

vay vay vay işten geldim yorgun argın şu anda kuşlar gibi hafifledim.çoook büyük keyif aldım ChordSolo. bu arada bende bu şarkıyı canlı kayıt etmiştim bunun üzerine çekilmez.bir kaç hafta ertelemem gerekecek:D:Dellerine sesine sağlık harikaydı.:)

Muhteşem. Tam senin tarzın müzik ve sesin de o kadar harika oturmuş ki, dinlemesi bir zevk. Ama keşke tam orijinal halini şöyle güçlü bir sette dinleyebilseydim. Laptop tam zevkini vermiyor. Eline ve sesine sağlık. Bu arada Halit hoca tatil mi yapıyor yoksa çalışıyor mu Fethiye' de? Sevgiyle kalın.

Keyifle dinledim.
Eline ve yüreğine sağlık Bahadır.
Her yönüyle başarılı bir çalışma olmuş bence de.
Çalışmalarının devamını dilerim.

Muhteşem. Tam senin tarzın müzik ve sesin de o kadar harika oturmuş ki, dinlemesi bir zevk. Ama keşke tam orijinal halini şöyle güçlü bir sette dinleyebilseydim. Laptop tam zevkini vermiyor. Eline ve sesine sağlık. Bu arada Halit hoca tatil mi yapıyor yoksa çalışıyor mu Fethiye' de? Sevgiyle kalın.

Selamlar ruhi hocam.Halit hoca Fethiye'de yaklaşık bir yıldır çalışıyor.