şehit

CEVAT ÖZMEN

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
==== (MÜZİSYEN)====
ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: şehit

Allah ailelerine sabır selamet versin,gerçekten çok acı bi durum,

şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum,

bende bu acıya yakınen şahit olmuş biri olarak şehit ailelerine çok büyük sabırlar diliyorum.Gerçekten çok acı ve sözlerin söylenemeyip boğaza düğümlendiği bir olay....

Allah rahmet eylesin Vatanimiz once Allaha sonra onlara emanet, Buyuklerimizden bunun bir noktasinin olmasini bekliyorum, ailelerine sabir diliyorum.

Ailelerine ALLAH çok büyük sabır versin çok kötü bi acı :(

Ateş düştüğü yeri yakar yani evlerini çoktan yakmış durumda.Allahtan şehitlerimize rahmet,ailelerine de sabırlar diliyorum.

frden slmlar amreka kansizi gene dugmeye basdi ve yine icimiz yaniyor ama anlamadigim bir sey var bu heronlardami acaba yatigi yerden maas aliyo yada bunun basindakilermi acaba bence hala askeriyenin icinde hala catlaklik ve rant ugruna devam eden kansizliklar devam ediyo tabi orda sehit olanlar onlarin cocuklari degil aslinda baya soylencek varda kayseri agzimi acmayim allah rahmet eylesin alisdik bir kelime allah sabir versin demekden baska bise malesef yapamiyoruz

Allah Rahmet Eylesin...mekanları Cennet Olsun

allah rahmet eylesin,ailelerine sabır versin.

ülkemizin son 30 yılını heba eden terör belası emin olunki tek başına değil.. abd ve ab ülkeleri tarafından son yıllara kadar yemlenen şimdilerde ise tasfiye sürecinde olan pkk ve uzantıları kandillerde keyif çatıyorlar..

ben canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ile anıyorum..

Yüce Allah onların yaşayamadıkları yıllarını çocuklarına, yiğenlerine versin...

uluslararası siyaset ve ilişkiler boyutuna bakıldığında özellikle emparyel güçlerin karşısında birtakım konuları haykıramamak en acı durum olsa gerek...

ülkemizde 30 yılda onbinlerce gencimiz, abimiz şehit oldu...

çok büyük çaplı bir LANETLEME protestosu dahi yapamadık, yaptırmazlar...