ŞEHİT TAHDINDA (Orj.Enst) - ÖMER KARAOĞLU

Çilekeş_52

Gold üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
ARKADAŞLAR BU PAYLAŞIMIM TÜM ŞEHİTLERİMİZE ARMAĞANDIR ONLAR İÇİN 1 FATİHA OKUYALIM LÜTFEN
Arkadaşlar Sizlere ÖMER KARAOĞLU Abimizin Süperötesi Ezgisi Olan ŞEHİT TAHTINDA nın Orjinal Enstrumantalını Paylaşıyorum Buyrunuz

Önce Dinle Sonra İndir

Zippyshare.com

Güle Güle Dinleyiniz
Teşekkür Ve Yorumsuz Bırakmayınız

NOT - Arkadaşlar Link in Süresi 30 gün Olup 30 gün İçinde Tıklarsanız Hiç Kırılmaz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: ŞEHİT TAHDINDA (Orj.Enst) - ÖMER KARAOĞLU

Arkadaşalar Anladık Paylaşımcıya Saygınız Yok Bari Şehitlerimize Saygınız Olsun Bu Paylaşımları Şehitlerimiz İçin Yaptım Bari Onlar İçin Yorum Ve Şehitlerimize DUA Larınızı Eksik etmeyiniz Sizlere Zorla Teşekkür Ettirmek Niyetinde Değilim Sadece Emeğe Saygı Gösterelim Yeter Yoksa İnsanlık mı Öldü Bilelim İnsanlığı Değilde Gururumuzu Öldürelim Lütfen Yoksa İnsanın İnsana Saygısı Kalmassa İnsanlıkda Ölür Bunu Bilelim Karar Sizin

gözümüzden kaçmış Çilekeş_52.ben şahsen yeni gördüm.ellerine sağlık.tüm şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum.onlar için dua ediyorum.

Teşekkür ederiz, Tüm şehitlerimize Allah rahmetini nasip etsin

çılekeş kardeşim konularına yorum yapıyorum hatta gecenlerdede yaptım ama sen tenezzül edip cevap yazmıyorsun

çılekeş kardeşim konularına yorum yapıyorum hatta gecenlerdede yaptım ama sen tenezzül edip cevap yazmıyorsun

Arkadaşım Kusura Bakma Sağolasın Ama Bu Sadece Senin Emeğe Saygın Senin Cevabın Ama Bu Sitede Başka Kişiler Yokmu Yani...

Bu alana bir cevap yazın...