Secım yapamadım,bıraz fıkır verın lutfen

baris aksut

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa900 pro
Selam muzisyen arkadaslar,GEM WK 8 ILE G-800 ARSINDA KARAR VEREMEDIM,KULLANAN ARKADASLAR VARSA MESAJLARINIZI BEKLIYORUM.SIMDIDEN TESEKKURLER....

Cevap: Secım yapamadım,bıraz fıkır verın lutfen

Selam muzisyen arkadaslar,GEM WK 8 ILE G-800 ARSINDA KARAR VEREMEDIM,KULLANAN ARKADASLAR VARSA MESAJLARINIZI BEKLIYORUM.SIMDIDEN TESEKKURLER....

açık ara gem wk8 hocam,gem wk 8 g 800 den çok üstün,tabiki gem wk8 se olacak le olanı işe yaramaz

Eyvallah kardesım mutlaka degerlendırecegım sagol...

gem wk8 iyi alettir ama işlemesi biraz zordur her kişinin düzene sokabileceği bir klavye değildir.

sagol hocam yanliz wk 8 in davullari ve darbukalari bana daha iyi gibi geliyor

Tabiki gem türk müziğine daha yatkın. Sample sesler çok iyi. G 800 de aleti kapatınca ritimler siliniyor her açtığında tekrar yüklemek gerek, 8 adet ritim alıyor...ekran küçük kullanımı biraz zahmetli..

yav hiç gem wk8 ile g800 mukayese edilirmi?Geyik olsun diye mi açıyorsunuz bu konuları anlamıyorum.Gem Wk8 dediğin alet bundan 8-10 sene öncesi şimdiki pa800 ile aynı özelliklere sahip olarak üretildi.Sampling olayı tüm markaları bozar canlılık olarak..Allah'tan gem artık işin ucunu bıraktı yoksa ben görürdüm korg u morgu... :)
Alacaksan (ve temiz bulabilirsen) muhakkak wk8 al pişman olmazsın