Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: SAZGRUBU ' na İthafen..Sevgili dostlarım o sizin güzelliğiniz dir. Ben yardımcı olduğumda gerçekten yürekten söylüyorum bir kardeşimi sevindire bildiğimde inanın ki ondan fazla ben sevinmiş oluyorum. Hiç bir zaman da birinizi öbürünüz den ayrı görmedim görmüyorum. Bu gün üye olmuş ve yardım talebinde bulunmuş bir kardeşime de sizlere olduğu gibi davranıp hemen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Sitemiz den evime misafir olarak gelmiş olan bir çok genç kardeşim olmuştur onların iş veya normal ziyaretleri bile beni son derece mutlu kılmıştır. Sattığım ürün dışında yaptığım veya el emeği dediğim hiç bir ücreti bu güne kadar almadım ve katiyen almam da. Hatta üzerine çay kahve gibi ikramlarım da olması muhtemeldir. Siz olmasanız ben neye yararım, iyiki varsınız canlarım benim...
Cevap: SAZGRUBU ' na İthafen..
Sevgili dostlarım o sizin güzelliğiniz dir. Ben yardımcı olduğumda gerçekten yürekten söylüyorum bir kardeşimi sevindire bildiğimde inanın ki ondan fazla ben sevinmiş oluyorum. Hiç bir zaman da birinizi öbürünüz den ayrı görmedim görmüyorum. Bu gün üye olmuş ve yardım talebinde bulunmuş bir kardeşime de sizlere olduğu gibi davranıp hemen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Sitemiz den evime misafir olarak gelmiş olan bir çok genç kardeşim olmuştur onların iş veya normal ziyaretleri bile beni son derece mutlu kılmıştır. Sattığım ürün dışında yaptığım veya el emeği dediğim hiç bir ücreti bu güne kadar almadım ve katiyen almam da. Hatta üzerine çay kahve gibi ikramlarım da olması muhtemeldir. Siz olmasanız ben neye yararım, iyiki varsınız canlarım benim...