.:Saz+Mey:Halil ibrahim:Yamaha:.

• Konbuyu başlatan CHL
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 23
  • Görünümler : 4K
Cevap: .:Saz+Mey:Halil ibrahim:Yamaha:.

tam trt halk muzigi korosu gibi calmisin ritimlerde bizde canliyiz makina ritmi degiliz demis valla gonlune saglik her zamanki gibi bmwx5 tyros3 isi olmus

of of dokturmusun yine

bu türkü gerçekten çok güzel bir türküdür.sende çok güzel yorumlamışsın ellerine sağlık ilker.

ya ustadlar bu siteden ben birsey dinleyemiyorum sebebini bilmiyorum lutfen anlatın nasıl dinleyecegiz olmazsa bu siteye yukleyin herkez dinlesin

Zippyshare.com - Free File Hosting

Emre baska bir internet tarayicisi kullanmani tavsiye ederim Zippy kaliteyi cok dusuruyor yanisira kisa zamanda linkler siliniyor arti Soundcloud ta kisisel arsiv olusuyor yani bunu dinledikten sonra bana ait digger calismalarda calmaya devam ediyor arzu eden onlarada ulasiyor :)

eline sağlık ilkercim.benimde çok sevdiğim bir parçaa buu

Emre baska bir internet tarayicisi kullanmani tavsiye ederim Zippy kaliteyi cok dusuruyor yanisira kisa zamanda linkler siliniyor arti Soundcloud ta kisisel arsiv olusuyor yani bunu dinledikten sonra bana ait digger calismalarda calmaya devam ediyor arzu eden onlarada ulasiyor :)

nasıl baska anlamadım bunu hangi tarayıcı acıyor coktandır calısmaları dinliyemiyorum bu siteden

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri