Konuya cevap cer

Cevap: Savaşa mı Giriyoruz? Noluyor??

Allah inancı elbette hepimizde var.. En azından %99 unumuzda..

Beni ne masonlar, tapınakçılar ilgilendirir ne de hristiyanlık müslümanlık kapışmaları..

Beni ilgilendiren tek şey ülkemin geleceği ve ülkemde yaşayan tüm vatandaşlarımın hayat koşulları..

Ben lüks yaşam falan da istemiyorum.. kişisel hiçbir beklentim yok, ihtiyacım da yok...

Sadece bu ülkede yaşayan her canın iflahının kesilmemesi, boğazının görünmez iplerle sıkılmaması beklentim.. Salak yerine konulmaması, gereksiz yere hergün polisimin askerimin şehit edilmemesi.. Allah korusun bir savaşa girilmemesi, hatta bir sürtüşmeye dahi girilmemesi..

Girilirse ne olur biliyor musun dostum??? Bunun acısı gene bu ezilmiş halktan çıkarılır, gene canımız yanar.. iki kuruşa hayatlar geçindirmeye çalışan insanlarım, o iki kuruşlarından da olur..

Allah bize akıl vermiş kullanalım diye.. Çoğu ayetinin sonu "size düşünüp tutasınız diye size böylece öğüt verdik" diye biter.. Sorgulamamızı, araştırmamızı ister Rabbim.. Bunu müslumanım diye geçinen çoğu kişiler görmezden gelir..

Onun için dostum, burda kim daha inançlı, kimde allah bilinci var sorgulaması yapmıyoruz.. Bir ateşe düşmek üzereyiz, düşmeyelim diye yırtınıyoruz..

Bazen cehennemi sadece öbür hayatta yaşamayız, biz kendimizde yaratabiliriz o cehennemi..

Anlatabildim umarım??

Geri