satlik ketron x1 oriental

• Konbuyu başlatan savasbey
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 12
  • Görünümler : 4K

savasbey

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
pa 800 ketron x1
arkadaslar ihtiyactan elimdeki ketron x1 oriental klavyemi satiyorum alette malum cizikler disinda teknik aksaninda hicbir problemi yoktur ilgilenen arkadaslar altinbike@hotmail.de adresinden bana ulasabilirler .fiyati pazarliksiz 550 eurodur (icinde ayrica nk loop set mevcuttur )

Cevap: satlik ketron x1 oriental

fiyat yüksek üstad fiyatlar düştü fiyatı en azından 1000€ altına çekersen alıcı bulman daha kolay olur diye düşünüyorum hayırlı satışlar ketron x1 için söyleyeceğim tek söz şuana kadar piyasadaki tüm klavyeler arasında sound u en sağlam olan klavye diyebilirim

arkadasim anlasilan sen yanlis görmussun istedigim fiyat 550 euro yani tl bazinda yanilmiyorsam 1100 tl düzeltmekte yarar görüyorum ..saygilar

kusura bakma üstad bende 1000 tl civarı demek istemiştim demin gördüm şok oldum yinede almak istediğim bi kaç klavye var genesys pa1x trinity triton audya5 bu modellerden birini mutlaka alacağım inşallah ketron x1 in çok süper sesleri vardır sounda mükemmel kısmet olursa ev için alabilirim

kardes dedigim gibi ihtiyactan satiyorum kullanicilari x1 in nasil bir alet oldugunu cok iyi bilirler sesler mukemmel dedigim gibi icinde nk 3 loop set mevcut hele icindede bir cura sesi ve kanun tremolasi icin bu para inanki az bile baska ne soyleyebilirimki

savaş bey x1 i çok iyi bilirim yıllardır kullandım az kahrımı çekmedi o alet ama dediğim gibi geçenlerde aldık 1000tl ye bendeki biraz kötü idi 2 adet x1 sattım biri 300tl diğeri 500tl ama çok kötü haşat diyebilirim temizleri 800 1200 arası temizliğe bağlı gerçi resimleri görüp fiyat verenler olabilir mesela kimi 1000tl verir kimi 1300tl verir teklif verirler sende kafana yatan fiyata verirsin doğrumu? biraz beklesin olmazsa alırım

X1 in sample alan ramı kaç Mb acaba.

16mb olması lazım 8 likse 4mb kit 4mb ses yetmez :)

aynen kartonyus 16 mb

temizse 800 liraya alabilirim