satilik yamaha or700 v2 plus

Cevap: satilik yamaha or700 v2 plus

selam tamam anladık cok kızdırmıslar senı pekı kart gecerlimi

ustad kart derken ne demek istedin anlamadım ben orggu pesin satıyorum kart derken kredi kartı diyorsan tek cekimle neden olmasın ama kart derken baska birsey demis isen ben anlamadım kusura bakma

Hayırlı satışlar, ama bu biraz ağır olmuş. İhtiyaçtan yada başka bir sebepten, orglarını uygun fiyata verenleri acizlikle suçlamasanız daha iyi olurmuş sanki. Bazen herşey istediğiniz gibi olmayabiliyor, veyahutta, başka bir fırsattan yararlanmak için insanlar ellerindeki cihazlarını uygun fiyata verebiliyorlar..

Şu anda aynı böyle bir fırsat var, 19 ocağa kadar a2000 2300tl, yani orgunu uygun fiyata verenler yararlanacak....

Böyle düşünürseniz daha iyi olur...

Saygı ve sevgilerle....

belki haklısın ustadım ama sunuda bilmek lazım piyasa diye bir sey var onun abes altına inenler ne sartlarda olursa olsun bunu yapmamaları lazım ben bu orgu 2000 binin ustunde aldım bende zararına satısa cıkarttım ama diger ustadlar gibi abes bir dusule satısa cıkartmadım tekrar söyluyorumki satılırsa satılır satılmazsa bu yaz or 700 le yola devam satılırsa belki pa80 belki pa800 le yola devam bu sebeble insanların bilmeden kalbini kırdımsa özur dilerim cunku bu dunyada hic birsey kalp kırmaya degmez

ALLAH KALBİMİ BİLİYORKİ yılbası bileti bana cıkmıs olsaydı aklımdan gecen vallahide billahide tüm piyanist tanıslarıma istedikleri orgu alıp hediye edecektim ama nasip olmadı buda ALLAHIN TAKTİRİ

Yüce rabbim herkezin gönlune göre versin istediklerini

ilan guncel temiz pa80 takalı olur

nasip olursa önümüzdeki ay gidiyor org satın almak isteyen olursa önümüz aya kadar bekleyecem

ilan gunceldir

son guncelleme azda olsa pazarlık payı olsun diyorum son fiyat 1900 diyorum