Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: satılık tyros 2ben özel setimi kazayla sildim burhan usta bana gönderebilirsen sevinirim alikal set vardı ama daha çok bana alikal setteki gibi thmler 3-4 4-4 5-8 6-8 7-8 9-8 thm grubu kemikli vahde çömlek ritimleri ankara misket canlı 2-4 taylan9-8leri kısaca diğer ritimler tatlıses ritimcileri gibi kaliteli ritimler lazım benim harddiskte çok ritim vardı or700den alınma dandik dandik ritimlerde mevcuttu hani diyorum t2 nin orjinal ritimleri lazım studio gibi olanlar
Cevap: satılık tyros 2
ben özel setimi kazayla sildim burhan usta bana gönderebilirsen sevinirim alikal set vardı ama daha çok bana alikal setteki gibi thmler 3-4 4-4 5-8 6-8 7-8 9-8 thm grubu kemikli vahde çömlek ritimleri ankara misket canlı 2-4 taylan9-8leri kısaca diğer ritimler tatlıses ritimcileri gibi kaliteli ritimler lazım
benim harddiskte çok ritim vardı or700den alınma dandik dandik ritimlerde mevcuttu hani diyorum t2 nin orjinal ritimleri lazım studio gibi olanlar