- Enst.
- Yok
Yamaha satılmıştır.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Sayın süreyya06, Korg PA80 uyumlu flash kartlıdır. Ürün sıfırdır. Üstte de belirttiğim üzere klavyeyi satın alana yanında sehpasını, kartını, adaptörünü ve kılıfını da vereceğim. Ben Kütahya'da ikâmet ediyorum. Fiyatı 2800 TL.
Korg pa50 SD modeli 16 Mb lık pa80 flaş ramları dışarıdan nasıl kullanıyor.Kart yuvası varmı. Orjinallerinde bu özellik varmı yoksa sonradan mı modifiye edildi.
Evet orjinallerinde SD Card Slot yeri var. Korg PA80'den sonra çıkarılan ürün.
Sizin bahsettiğiniz kart yedekleme için disket yerine geçen kart. Pa 80 sample sese anında erişim sağlayan 16 Mb lık flaş ram kullanır. Bu kart içine orgda mevcut olmayan istediğiniz sesleri eklersiniz.(org üzerindeki ses edit değil)Bu tür sample alıyormu demek istedim. Kitabını indirdim. Sample okumuyor...
PA80 ritmlerini okuyor. Evet sample alıyor. O özellik yeni çıkan PA50'lere eklendi. 16 MB kartlıdır ürün. Ayrıca orgun üzerinde 100 dolar'lık set bulunmaktadır. Çeşitli ritmler, sesler v.s vardır.