Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
SATILIK PA800 v2 TERTEMİZDİR.. FİYAT 3600TLfotoğrafları sahibinden sitesinde yüklüdür, cihaz 2.5 seneliktir. arkadaşımdan almıştım sahne görmemiş temiz hiç bi sıkıntısı filan yoktur.. hoparlör boyasında renk atması var hafiften onun dışında sürekli kullanılan tuşların altına reklam bandı çektim parmak izi olmasın diye..SATMA SEBEBİM MOTORSİKLET ALMA DURUMUM VAR bi yerden beklediğim para vardı o gelmeyince orgu satıyorum.fiyat 3600 tl 0554 329 97 80
SATILIK PA800 v2 TERTEMİZDİR.. FİYAT 3600TL
fotoğrafları sahibinden sitesinde yüklüdür, cihaz 2.5 seneliktir. arkadaşımdan almıştım sahne görmemiş temiz hiç bi sıkıntısı filan yoktur.. hoparlör boyasında renk atması var hafiften onun dışında sürekli kullanılan tuşların altına reklam bandı çektim parmak izi olmasın diye..
SATMA SEBEBİM MOTORSİKLET ALMA DURUMUM VAR bi yerden beklediğim para vardı o gelmeyince orgu satıyorum.
fiyat 3600 tl 0554 329 97 80