satılık pa 900

ketron55

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketronxd9-ketronx1
satılık korg pa 900

satılmıştır arkadaşlar,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: satılık pa 900

selam 4000 tl ye kapıda ödemeli alabilirim 05464473805 numaramdan ulaşabilirsiniz

pa900 den 3xe geçme sebebi nedir arada fark yok gibi bişey sadece ribbon kontrol motorlu ekran ve kasa sizce 2500 tl fark vermeye değermi???? ayrıca 3x te hoparlör yok evde çalışmalarda cihaz kurmak gerekli

Bencede hiç gerek yok hayırlı satışlar

Abicim adamın durumu var belliki.. Benim de durumum olsun ben de 3x alırım.. PA900 kötü bir alet değil ama bir PA2x, PA3x saundunu alamıyorsunuz.. PA800 bile saund olarak daha iyi denebilir.. PA900'ün artıları da çok.. En önemlisi işlemler çok fazla sürmüyor diğerlerindeki gibi.. Ben de öncelikle PA900 almayı düşünüyorum.. Durumlar elverirse 3x var gönlümde.. Hayırlı satışlar..

arkadaşım pa900 ün soundu pa2x le pa800 le kıyaslanamayacak kadar güzel ben 2 aydır kullanıyorum pa800 setini yükleyince ses motoru farklı olduğundan efectler 0 lanmış olarak yükleniyor drum kit eq ayarları sound eq ayarları fx ayarları limiter ve global eq ayarlarını yapın pa3x ten farkı yok soundun hatta ince ayarla çoğu pa3x kullanandan daha iyi sound alırsın o arkadaşının parası varsa bilemem beklesin 4x alsın bence çünkü pa3xle sound farkı yok hee parası yoksa önce orgu kullanmayı öğrenin ondan sonra aletlere bok atın saygılarımla

iyi bir klavyeci olmak sadece iyi çalmak değildir kullandığın enstrumanın her fonksiyoununu kullanmayı bilmen gerekir adam vites değiştirmeyi bilmiyo araba diyo hızlanmıyor bu araba dandik diyor otomatik alıcam diyor yapılan şey aynı böyle ...... kullandığı aleti bir kere bile ritim yazmayı denememiş ayarlarını yapmamış bir tane sample ses editlememiş ve aleti eleştrenleri şiddetle ve eshefle kınıyorum....

arkadaşlar herkes klavyesini satabilir arkadaşım 3x i denemiş ve çok beğenmiş zevk meselesi yıllardırda korg kullanıyoyazdığım gibi 3x de kalmış gönlü takas yapmak istiyor kısaca zevk meselesi almak isteyen yada takasa girmek isteyen arkadaşlarım varsa arayabilirler

selam ketron55 kardeşim,mehmet arkadaşınızı aradım sabah, 4000 tl ye verirseniz alırım dedim .az sonra size dönerim dedi ama dönmedi ,telefonumuda açmıyor,aceba satmaktan vazmı geçti. bilgi verirseniz sevinirim

kapıda ödemeli demişsin o yüzden galiba bana öyle dedi bu tarafa gelme imkanın olsa yada tanıdığın biri olsa olurdu bu iş sanırım