Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Satilik korg pa 2xtakas düşünürseniz ; pa 80,16 mb kart(üzerinde karma ritmler var kurtlar vadisi vs) 30 ve ya 40 gb hdd,(tam hatırlayamadım) ptch bend sorunsuz,swiçlerde problem yok,potanslar temiz,tek kusuru altin kenarında ufak tefek çizikler var onun dışında herhangi bir problemi yok,,,sizin alette anladığım kadarıyla 0 sayılabilecek bir cihaz,benim teklifim mantık sınırları içinde sayılabilecek bir teklif;pa 80 +2.500 tl,,,uyarsa ve ya takasa açıksanız 0 544 445 1234 erhan,,,selams
Cevap: Satilik korg pa 2x
takas düşünürseniz ; pa 80,16 mb kart(üzerinde karma ritmler var kurtlar vadisi vs) 30 ve ya 40 gb hdd,(tam hatırlayamadım) ptch bend sorunsuz,swiçlerde problem yok,potanslar temiz,tek kusuru altin kenarında ufak tefek çizikler var onun dışında herhangi bir problemi yok,,,sizin alette anladığım kadarıyla 0 sayılabilecek bir cihaz,benim teklifim mantık sınırları içinde sayılabilecek bir teklif;pa 80 +2.500 tl,,,uyarsa ve ya takasa açıksanız 0 544 445 1234 erhan,,,selams