Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Satılık Korg İ30 ( İstanbul )ssistem biraz karışık ama alışırsın. hiç birşey kaybetmezsin e86 ya göre çok şey kazanırsın.ses ritim olarak ikiside eski alet denemeye deger. ama roland soundlarına alıştıysan korgda ses olarak tatmin etmez ritimlerde çok fark eder rolanda göre ritim 1-0 önce korg. sonucta sample ses olmadıgından dolayıda çok bir fark olmayacaktır sadece ses bankası geniş.
Cevap: Satılık Korg İ30 ( İstanbul )
ssistem biraz karışık ama alışırsın. hiç birşey kaybetmezsin e86 ya göre çok şey kazanırsın.ses ritim olarak ikiside eski alet denemeye deger. ama roland soundlarına alıştıysan korgda ses olarak tatmin etmez ritimlerde çok fark eder rolanda göre ritim 1-0 önce korg. sonucta sample ses olmadıgından dolayıda çok bir fark olmayacaktır sadece ses bankası geniş.