aacayipm
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Bu sene müzik ile uğraşamayacımdan elimdeki hazır sistemi satıyorum.Çok iyi değil ama beni şimdiye kadar düğünlerde üzmedi.Neler var?
1.YAMAHA OR700 V1, durumu sıfır gibi 2 sene olmadı alalı silinti kazıntı kırık dökük çizik yok.toplasan 200 saat çalışmamıştır belki
2.SONY MDS-JE640 minidisc player+recorder, durumu hiç tamir görmedi ama çizik falan var.çalışmasına mani hiç bir şey yok
3.Paradox pam6600 anfi (kafa anfi de deniliyor) durumu çalışır vaziyette
4.2 ad mikrofon çalışır vaziyette
5.Org sehpası (çift katlı mikrofon sehpası kendinden)durumu biraz eski
6.2 ad 2x200w kolon (kendim yapmıştım)durumu biraz eski ama çalışır vaziyette
7.italyan kolon sehpası hafif ve dayanıklı durumu idare eder
8 gerekli tüm bağlantı kabloları
Arkadaşlar tek tek satmıyorum.komple alacak varsa arasın irtibata geçelim.şu kaça bu kaça diye sormayın çok yoğun çalışıyorum.Alacak olan ciddi alıcılar 0 541 696 05 35 ten bana ulaşabilir.Fiyat olarak 2750 TL düşünüyorum duruma göre az bir pazarlık yaparım.Yer İstanbul B.Çekmece ama dediğim gibi çok yoğunum lütfen gereksiz meşgul etmeyin
1.YAMAHA OR700 V1, durumu sıfır gibi 2 sene olmadı alalı silinti kazıntı kırık dökük çizik yok.toplasan 200 saat çalışmamıştır belki
2.SONY MDS-JE640 minidisc player+recorder, durumu hiç tamir görmedi ama çizik falan var.çalışmasına mani hiç bir şey yok
3.Paradox pam6600 anfi (kafa anfi de deniliyor) durumu çalışır vaziyette
4.2 ad mikrofon çalışır vaziyette
5.Org sehpası (çift katlı mikrofon sehpası kendinden)durumu biraz eski
6.2 ad 2x200w kolon (kendim yapmıştım)durumu biraz eski ama çalışır vaziyette
7.italyan kolon sehpası hafif ve dayanıklı durumu idare eder
8 gerekli tüm bağlantı kabloları
Arkadaşlar tek tek satmıyorum.komple alacak varsa arasın irtibata geçelim.şu kaça bu kaça diye sormayın çok yoğun çalışıyorum.Alacak olan ciddi alıcılar 0 541 696 05 35 ten bana ulaşabilir.Fiyat olarak 2750 TL düşünüyorum duruma göre az bir pazarlık yaparım.Yer İstanbul B.Çekmece ama dediğim gibi çok yoğunum lütfen gereksiz meşgul etmeyin