Satılık full tesisat

emreyusuf55

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
SAZ
Evet arkadaslar muzik benim işim olmadıgına karar verdim genelde hobi olarak aldıgım tum malzememi satıyorum bunlar assagıda sıralayacagım fiyattan satılıktır ihtiyacı olanlara

kartlı korg pa60. 1500 tl

2 .adat 38 lik kolon .500 tl pilastik
2 .adet 30 cm kolon 600 tl pilastik
2 adet 38 lik agac kolon 400 lira
2 adet org sehpası 100 lira biri mikrafon takma yeri var
3 adet kablolu mikrafon 200 lira
1 adet telsiz mikfarfon 100 lira
1 adet muzik defteri sehpası 50 lira sıfır
1 adet safir kup anfi 8 kanal 400 lira haifi bir cızırtısı var
4 adet kolon ayagı 200 lira
fazlasıyla kablo var hediyem olsun 1 adet mik ayagıda hediyem olsun

kolon icleri tronbo dur ihtiyacı olan arkadaslara duyurulur pazarlik istemeyin zaten zararına hepsi mustafa_gulec@hotmail.com adresinden herzaman ulasabilirsiniz saygılar

malzemin bir kısmı bu videoda 30 luk kolonlar

Neyleyim sen yoksan eger - YouTube

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151745754128711&set=vb.680418710&type=2&theater

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Satılık full tesisat

hayırlı satıslar toprağam

eyvallah kardes alan pisman olmaz kabloların hediye olmasıda cabası istemedigi kadar kablo var alan adam direk gidecek dugune kuracak bu kadar basit her parca zararına satış muzikle artık ugrasmayacagım icin satıyorum ne ihtiyac nede baska birsey isteyene hepsini verecem hediyeleri ile birlikte :)

yusuf abim telsiz mikrofonla org sehbalarını ben alabilirmiyim numaram bu 05423805432 amasyalıyım

bana org sehbalarıyla telsiz mikrofon çok lazım abicim ben alıyım onları peşin para.numaram bu ararsan konuşalım 05423805432

hayırlı satışlar abi

eyvallah zafer kardes gökhan kardes mumkin oldugunca komle satacam tek tek sadece orggu satacam kusuruma bakma ayın 24 unde bir kına gecesi var onu yapmadan birsey satmayacam sadece orggu satacam cunku g600 lede yaparım kına gecesini ilgin icin tsk ler malzemeler komple satıs olsun diye ucuz satıyorum :(