salim abi.

mehmet01

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
or700 v2 plus xd9plus korg pa500tr
Registrationların düzgn çalışabilmesi için UserEffect dosyasnın yüklenmesi gereklidir.

Function > UTILITY > SYSTEM RESET > USER EFFECT FILES (H Ekran tuşu) 'tan

USB belleğin içine girilerek, EFF klasöründeki Plus-salim-eff.eff dosyası seçilmelidir.

Ritimler ve Registration dosyaları V2plus ile uyumludur.

--------------> Dr.Salim <------------------

salim abi güncellemeleri indirdim destak sayfasından böyle bisey yazmssın plus olanlarda bu eff yi seçecekmı ben daha yeni seçtim bütün ses riitimler felan buna göre değişir felan yazdı data degısır felan yazdı yanı benım org plus bende eff dosyasını yuklıcem mı yuklersemde kendı reglerım yada ritimlerım gidermi ?

Cevap: salim abi.

hayır gitmez sadece bizim hazırladığımız user efekt dosyalarını yükler.

salim abi ama yuklemedım ben calısıyor eff yi regiler gayet normal .. birde sey sorcam abi bende baya bir regi oldu artık sey yazıyor regi hafızası doldu oto regi kaydetmeyecek kendınız save yapın gibi bisey yazdı bu ne oluyor fazla oldu kusura bakma

tam olarak söyle abi .. registrion hafıza otomatik kayıt hafıza dolu. güncel registroinu lutfen kaydedin kaydedılmezse cihaz kapatıldıgında silinirler .

diyor ki
regi usbye save yap. Userın dolmuş
usbye kaydetmeni istyor artık.

tamam abi regi yi yaptım cok cok teskur ederım birde eff dosyasını yüklemedım abi ama senin regiler gayet güzel calısıyor ? yani plusun o eff yi yüklemesıne gerek yok mu ?