Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Sahibinden satılık 1ay lık Mrt Breath Controllerdogru söylüyosun aslında abicim haklısın sagolasın fakat belirtmedigim durum şu bi arkadasım bana eger baju usb getirsen sana 400tl verebilirim dedien azından elinde baju usb olanlar varsa bu şekilde takas edip de ihtiyacımı karşılayabilirim diye düşündümfakat bunu belirtmedim tabi haklısın yanlış anlıyan olabilirama isteyen olrsa uygun fiyaatan vericem yada dedigim gibi baju usb alıp direk arkadasıma vericem ücretini alıcam yine her ihtimalde de para yı alıcam biraz daha hızlandırmak adına arkadas bana böyle anlatınca o yüzden teşşekür ederim cok bilgilendirmen iyi oldu dedigin gibi de olabilir di sagol
Cevap: Sahibinden satılık 1ay lık Mrt Breath Controller
dogru söylüyosun aslında abicim haklısın sagolasın
fakat belirtmedigim durum şu bi arkadasım bana eger baju usb getirsen sana 400tl verebilirim dedi
en azından elinde baju usb olanlar varsa bu şekilde takas edip de ihtiyacımı karşılayabilirim diye düşündüm
fakat bunu belirtmedim tabi haklısın yanlış anlıyan olabilir
ama isteyen olrsa uygun fiyaatan vericem yada dedigim gibi baju usb alıp direk arkadasıma vericem ücretini alıcam yine her ihtimalde de para yı alıcam biraz daha hızlandırmak adına arkadas bana böyle anlatınca o yüzden teşşekür ederim cok bilgilendirmen iyi oldu dedigin gibi de olabilir di sagol