s650 - GW8 Karşılaştırma yapabilir misiniz?

• Konbuyu başlatan Ruhi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 17
  • Görünümler : 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ruhi

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
YAMAHA OR700 TR V2 - YAMAHA DSR 200
Yamaha S650' yi : 1.272 TL (Nakit)
Roland GW-8 : 1.795 TL (Nakit)

Arkadaşlar Yamaha S650' yi hiç bilmiyorum. Roland GW-8 de kullanmadım ama özellikle Keşanlı dostum sayesinde biraz bilgim var. Bu iki orgu karyılaştırabilecek üstadlar var mı? Aralarında 500TL fiyat farkı var. Bir dostum özellikle sıfır almak istiyor ve ben de bu ikisi hakkında hiç bilgi sahibi olmadığım için bir şey diyemedim. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Not : Lütfen polemik yapmadan fikirlerimizi iletelim.

Cevap: s650 - GW8 Karşılaştırma yapabilir misiniz?

hocam yamaha ile kesinlikle kıyaslanmaz bence gw8 batı olarak pop seslere eywallah ama kitler tr sesler ritimler acoumplar mümkün değil yani...

hocam yamaha ile kesinlikle kıyaslanmaz bence gw8 batı olarak pop seslere eywallah ama kitler tr sesler ritimler acoumplar mümkün değil yani...
Açıklamanızı tam anlayamadım. 500 TL fiyat farkına değer mi değmez mi? Kızaca, siz olsaydınız, hangisini alırdınız?

Ben s650 dıyorum hocam arkadasınız uzerınde bıraz calısma yaparsa ıyı olur benım hosuma gıttı parasına gore ıyı alet

kimse kızmasın ,

gw8 ler türk müziği konusunda pek iç açıcı değil... batısı süper ona sözüm yok...

s650 fiyatına göre on numara klavye... edi zurna bile var abicim daha ne olsun ya.. kullananlar buraya yorum bile yapmıyor.. hepsi programdan programa gidiyor aletle

eski bir gw8 kullanıcısı olarak;

müziğimize daha yatkın olarak yamaha 650 derim .gw8 de olmayan sample tadında türk sesleri var..ritim olarakda yine 650 derim.teknoljik bakılırsa gw8 ağır gelsede ben yinede s650 derim...
hiç olmazsa aletle uğraşmışlar türkçe yapmışlar.....ve halen çalışmalr devam ediyor...

bende s650 derim hocam

bence gw-8 derim ruhi abi,yamahada amfi cikisi yok tesisata kulaklik jakindan baglaman lazim,s650 cok abartilacak bir alet degil ne olursa olsun oryantel bizim muzigimize lazim,bildigim kadariyla s650 arap kitleri yok,yine de karar senin,saygilarimla

sevgili ruhi abi gw 8 veya s650 aynı katogori aleti bilgim dahilinde gw8 teknolojik olarak biraz daha üstün ama s650 yeni bir cihaz ritim olarak a1000 ritimlerini okuması olsun exp bort olması avantaj ama bu paralara çok temiz or700 de alınabilir ben bu üçlü arasında kalsam or700 v1 veya v2 alırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...