Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Rumeli md isteklerinizi bana söyleyebilirsiniz...saygilar...by_liçnodetearkadaslar cok sevınclıyım bugun orguma kavustum abimle küsmüştüm orgumu alıp evıne goturmustu ama bugun barıstık orgu gerı verdı (düğün aldım diye verdı yoksa vermezdi xD)o yuzden bugun benden ne ıstersenız ısteyım yapıcam yanlız abım rıtımlerımı sılmıs bazılarını...bana a1000 ritimleri lazım ama sıtedekı rıtımler deıl kendı kaydettıgınız varsa gonderebılırmısınız bende elımdekılerı paylasacam...EVET İSTEKLERİ BEKLIYORUM...BY_LİÇNODETE
Cevap: Rumeli md isteklerinizi bana söyleyebilirsiniz...saygilar...by_liçnodete
arkadaslar cok sevınclıyım bugun orguma kavustum abimle küsmüştüm orgumu alıp evıne goturmustu ama bugun barıstık orgu gerı verdı (düğün aldım diye verdı yoksa vermezdi xD)
o yuzden bugun benden ne ıstersenız ısteyım yapıcam yanlız abım rıtımlerımı sılmıs bazılarını...bana a1000 ritimleri lazım ama sıtedekı rıtımler deıl kendı kaydettıgınız varsa gonderebılırmısınız bende elımdekılerı paylasacam...EVET İSTEKLERİ BEKLIYORUM...BY_LİÇNODETE