roland va 7

• Konbuyu başlatan sinann
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 5K

sinann

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa500
selm arkadaslar herkeze hayirli gunler dilerim bana va7 hakkinda bilgi verirseniz sevinirim bilen arkadaslarin yardimlarini bekliyorum orenmek istediyim bu alete uyugun turk ritimleri özellikle duyunritimleri bulabilirmiyim sesler nasil zurnasi elktro baglamasi nasil bu konularda bilgilen diriseniz sevinirim herkeze tekrar hayirli gunve hayirli isler iyi gunler

konu gunceldir yardimlarinizi bekliyorum

roland va7 yaz.! google ya gir.! istemediğin kadar bilgiler orda mevcuttur...benim bildiğim kadarı ile va7 çok kaliteli bir orgtur zamanında çok almak istedim ama süper özellikleri yaninda kullanımı çok zor olan bir alettir o yüzden pek düğün işine uygun olmaz ama sahnede ayhan alptekin yıllardan beri hep bu orgu kullanır (ayhan alptekin... karadeniz müziğinin zirvedeki tek orgcu ismi)bir ara pa 80 kullandı ama onu bırakıp tekrar va7 ye dönüş yaptı.

va 7 ilk çıktığı zaman lada samara ile değişen tanıyorum ben yani araba fiyatındaydı..Kasası alışagelmiş rolandın dışına çıkıyo ama estetik ve sound bakımından gayet güzel bir alet. her türlü düğüne rahat gider.Ayhan Alptekin o aleti resmen konusturuyor. 2000 yıllarda bütün karadenizli piyanistlerin gözbebeği bir aletti. ben çok kullanmadım ama bağımlılık yapıyor diyenler var::))

güzel bir cihaz işlemesini bilene..ayhan alptekin'in va7 üzerindeki çalışmaları çok başarılı, ama herkez ayhan alptekin gibi set ritim ses yazabilir mi orası düşündürücü..eğer ki hazır kullanıyorum diyorsan korg tavsiye ederim.ben roland va7'ye ayhan abi çaldığı zaman aşık oldum, diğer va7'lerin ses ritim vb. hiç hoşuma gitmedi.saygılarımla

guzel alet roland forumunda nevaleler var .