Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: roland türkiye yetkililerine cevabenbende bk-5 in satış rakamını merak ediyorum? ortalama olarak ya da şöyle sorayım a2000 yada korg pa600 ün yarısı kadar satılmış mıdır? bende koydum ilana satıyorum diye ama cihazı da seviyorum. Megaboy'a da katılıyorum birleşmemiz lazım.. ROLAND Türkiye bence göz ardı edilmeyecek destek veriyor. Ama 2 yıl olmasına rağmen ses ve ritim konusunda eksiklikler var... Bence cihaz üstüne düşülürse şahlanır. Katip abi bir kullanıcı olarak inanılmaz çalışmalar yapıyor.. O na da teşekkürler.. Bir de merak ettiğim yamaha ve korg ta olan cip uygulaması bk-5 için uygulanamaz mı? Ya da roland ın şu an Türkiye piyasasına sokacağı başka bir org mu var. ha öyle bir şey varsa zaten bk-5 gw8 e döner.. Ben düğüncü değilim hobi olarak çalıyorum... Ama bu alete de yazık olursa gerçekten üzülürüm... Hayırlsı bakalım
Cevap: roland türkiye yetkililerine cevaben
bende bk-5 in satış rakamını merak ediyorum? ortalama olarak ya da şöyle sorayım a2000 yada korg pa600 ün yarısı kadar satılmış mıdır? bende koydum ilana satıyorum diye ama cihazı da seviyorum. Megaboy'a da katılıyorum birleşmemiz lazım.. ROLAND Türkiye bence göz ardı edilmeyecek destek veriyor. Ama 2 yıl olmasına rağmen ses ve ritim konusunda eksiklikler var... Bence cihaz üstüne düşülürse şahlanır. Katip abi bir kullanıcı olarak inanılmaz çalışmalar yapıyor.. O na da teşekkürler.. Bir de merak ettiğim yamaha ve korg ta olan cip uygulaması bk-5 için uygulanamaz mı? Ya da roland ın şu an Türkiye piyasasına sokacağı başka bir org mu var. ha öyle bir şey varsa zaten bk-5 gw8 e döner.. Ben düğüncü değilim hobi olarak çalıyorum... Ama bu alete de yazık olursa gerçekten üzülürüm... Hayırlsı bakalım