kardeşim ben işin tekniğini bilmem yani klevyede rtim yazamam ama mürhenle ömeri gönderin ben perkisyonla çalayım onlarda piyasaya nasıl rtim yazmaları gerektiğini öğrensinler
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Helal sana kardesim verdigin ornek tam kapak olmus.bizde dunden beridir bunu anlatmaya calisiyoruz.isin ozunu bilende bilmeyende herkes biseyler soyluyo kafasina gore.herkes anladida bi roland anlamadi derdimizialın bir korg pa 800 ızdırap bitsin.aslında e-80 üzerinde durulsa süper olurmuş.youtube de dinledim müthiş aletmiş ama batı olarak.ben rolandın türkiye için çok fazla birşey yapacağını sanmıyorum.adamlar araplara ve batıya ağırlık vermiş.yıllardır hep söyledik rolandın pa800 özelliklerinde sağlam bir org üretmesi lazım diye.samplesiz alet türkiyede iş yapmıyor.milattan önceki ritimleri convert ederek bu iş yürümez.çünkü ille kulak alışkanlığı olduğundan ritimler sıkıcı gelir.yukarıdaki perküson çalan arkadaş haklı.ben de bateri çaldım zamanında.dinlediğim ritimlerdeki atakların çoğu rezalet.10binden fazla roland g serisi ritim dinledim ancak 100-150 civarında biraz düzgününe rastladım.ben aletin üzerindeki ritimlerle idare etmeye çalışıyorum.3-4 ü vals ile ve 6-8 slow ritimiyle çalıyorum örneğin. orjinal ritim çok kaliteli oluyor.sağolsun bazı arkadaşlar birşeyler yapmaya çalışıyorlar.ancak eleştiriye açık olmadıklarından daha ileriye gidemiyorlar.uzun zamandır yorum yazmıyordum bu yüzden.beğenmediğim bir çalışmaya çok ii olmuş dersem o arkadaşı kandırmış ve yanıltmış olurdum.ancak bazıları gerçek yerine yalan yere beğenilmeyi tercih ediyor.sonuçlar ortada.bu yazıyı yazmıcaktım ama dayanamadım.her org çalan ille set yapacak diye birşey olmaz.pilot uçak kullanır ama tamirini ve ayarlarını yapamaz.bunu da-çok biliyorsan sen yap-diyenlere kapak olsun diye örnek verdim.nasıl bir araç üretildiğinde teknik yardım,parça vs tedariki mecburiyse aleti üreten firma da servis ve set hazırlamak zorundadır.yapılan set beğenilirse alet satın alınabilir.bunu şu anda korg ve yamaha başarı ile yapıyor.benden bu kadar saygılar.......
Roland Türkiye BK-5'e (parasına göre) yeteri kadar destek verdi mi vermedi mi tartışabilirsiniz belki ama,
bu saatten sonra daha fazla birşey beklemeyin 2 yıldan fazla zaman olmuş.
İşin özü şu;
Madem destek vermediğini düşünüyorsunuz, 2 yıldır destek vermeyen bir firmadan bu saatten sonra destek beklemek zaten ne kadar mantıklı?