Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Roland Türkiye 'ye sesleniyorum...roland türkiye ye konuya duyarlılık gösterdiği içi çok teşekkür ederim.roland türkiye den arranger klavye beklentimi ben de çok net örnekleriyle dile getirmek istiyorum ve roland ın sahip olduğu teknolojiyle orneklerini vermek istiyorum.ses işlemcisi yada ses kartı veya motoru jupiter 80 -256 Polyphonysample özellikleri fantom g6 kapasite minimum 2 gbSEQUENCER özellikleri TracksMIDI tracks (Internal/External/ARX): max. 128 Audio tracks: max. 24arranger özellikleri :va7 gibi pratik e 80 gibi fonksiyonel +9 inç dokunmatik ekran ,kesinlikle üzerinde hoparlörü olan.
Cevap: Roland Türkiye 'ye sesleniyorum...
roland türkiye ye konuya duyarlılık gösterdiği içi çok teşekkür ederim.
roland türkiye den arranger klavye beklentimi ben de çok net örnekleriyle dile getirmek istiyorum ve roland ın sahip olduğu teknolojiyle orneklerini vermek istiyorum.
ses işlemcisi yada ses kartı veya motoru jupiter 80 -256 Polyphony
sample özellikleri fantom g6 kapasite minimum 2 gb
SEQUENCER özellikleri TracksMIDI tracks (Internal/External/ARX): max. 128
Audio tracks: max. 24
arranger özellikleri :va7 gibi pratik e 80 gibi fonksiyonel +9 inç dokunmatik ekran ,kesinlikle üzerinde hoparlörü olan.