Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Roland M-50 orYardımarınız için sonsuz teşekkürler...sayfayı varken tekrar açmak istemedim...bende sadece em-50 ritim arşivini büyütüp dtekrar düzenleyip sitede paylaşmak istiyorum....em-50 günümüzde e-40 oryantel-1 ve 2 user durum ritim kiti sayesinde+ disket sürücüsü sayesinde gerçi ben usb sürücü taktım .bu yüzden e-40 ın yerini aldı...ona ihtiyacımız olan yerlerde 2.yedek klavye olarak kullanmaktayım....saygılar...tekrar teşekkürler...
Cevap: Roland M-50 or
Yardımarınız için sonsuz teşekkürler...sayfayı varken tekrar açmak istemedim...bende sadece em-50 ritim arşivini büyütüp dtekrar düzenleyip sitede paylaşmak istiyorum....em-50 günümüzde e-40 oryantel-1 ve 2 user durum ritim kiti sayesinde+ disket sürücüsü sayesinde gerçi ben usb sürücü taktım .bu yüzden e-40 ın yerini aldı...ona ihtiyacımız olan yerlerde 2.yedek klavye olarak kullanmaktayım....saygılar...tekrar teşekkürler...