Roland gw8

suleymanerol

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
roland gw8-gitar
Roland her zaman olduğu gibi GW8 i de işlenmemiş,ham bir şekilde piyasaya sürdü.Alet iyice incelendiğinde ve üzerinde çalışıldığında eksikliklerine rağmen bir çok artısının da olduğu görülür.Özellikle Batı enstrümanlar kapasitesine rağmen çok iyi.Türk ve Arap sesleri iş görür ama beklenilenden aşağı.Ama emsallerine nazaran üstün bir alet.Ha çok çok kaliteli aletler var.4000 tl den başlayan fiyatlarla...6000,7000,10 000 tl vs...Paranız varsa alınız...AMA BENCE PAYLAŞMAYI ÖĞRENİNİZ.İYİ BİR BAĞLAMA İSTİYORSANIZ BAĞLAMA ÇALAN ARKADAŞINIZ OLSUN...İYİ BİR DARBUKA İSTİYORSANIZ DARBUKACI ARKADAŞINIZ OLSUN.YANİ KISACA GURUP OLMANIN MÜCADELESİNİ VERİNİZ...ÖYLE HERŞEYİ ALETİM YAPSIN,BÜTÜN PARAYI BEN GÖTÜREYİM!ZİHNİYETİNDEN VAZ GEÇİNİZ...SONUÇTA ÜÇ BEŞ KURUŞ PARANIZ OLUR AMA HİÇ MÜZİSYEN DOSTUNUZ OLMAZ...ATALARIMIZ ALET İŞLER EL ÖVÜNÜR DEMİŞLERSE DE ALETİ ÇALIŞTIRAN MAHARETLİ ELLERİN OLDUĞUNU UNUTMAYINIZ...biz piyasada benim aletim seninkinden üstün,o da yetmiyormuş gibi benim setim seninkinden iyi diyenleri çok gördük.Bunu yapanlar müzisyen bile değiller...Bunlar eksikliklerini aletle ve parayla kapatmaya çalışan zavallılardı...
SONUÇ OLARAK VAR OLAN ALETİMİZİ SEVİP,ONUNLA EN GÜZEL OLANI YAPMAYA ÇALIŞALIM...
UNTMAYALIM Kİ GEÇMİŞTE DÜNYA MÜZİK PİYASASINDA ÇOK BÜYÜK İŞLER YAPAN BİR ÇOK MÜZİSYEN BİZİM SAHİP OLDUĞUMUZ ALETLERE VE DONANIMLARA SAHİP DEĞİLDİ....

Cevap: Roland gw8

cogu muzısyen kullandıgı aletlerı ancak yuzde 20 ıle kullanıorlar bırcok muzısyen ne yazıkkı altyapısı cok eskıksekılde calsıyorlar armonıden nıotadan usulden bı haberlerr ogrenmek ıcınde caba gostermıyorlarr ama aleterındekı elktro baglama davul zurna seslerıyle ovunuyorlar bızde dogal olarak onların yanında muzısyen olamıyorruzzz onlar ıcın muzısyenlık ıyı cıhazlara sahıp olmak alet kendı kendıen famaj 7lı basmazz yada dkuzlu ama ıyı zurna calamayyı yada macun yapmayı ıyı muzısyenlık zannedıyorlarr bunalrı bızde yapaıyyorruzz her muzısyende bıraz becermelı ama once temel altyapı keske ımkan olsada gruplar seklınde calısabılsekk ama ne yazıkkı ulkemızın sartların dayada sark kurnazlıgı dusuncsıyle bu olmuuyoorr kımse klarnetı klavyeden bı klarnetcı kadar guzel calamazz sayın arkadasımın dedgıı gıbı paylasımcı olmak lazım ama bıraz muzık bılmek lazım bız genel olarak her alanda kraldan fazla kralcıyyızz yada bana dokunmayan yılan bın yasasın dıyorruzz oyle olmayyızkı hıc bır yılan bıze dokunmaya csaret edememelı bu hersey ıcın gecerlı herkesee hayırlı ıslerr bol kazanaclarr :)

Elinize sağlık.Yadıklarınızda tamamen haklısınız.THM ine darbuka.klarinet.zurna vs sokulduğundan bu yana Müziğimizde Yozlaştı,ne yazık ki Müzisyenimizde...Ben geçmiş yıllarda bir çok Arabesk sanatçısına canlı olarak eşlik etmiştim.O sanatçılar Şimdiki Hafif Müziği sanatçılarının bir çoğundan daha donanımlı daha kültürlüydüler...En azından Protest bir çıkışları vardı.Düzeni,Sistemi kendi açılarından sorguladılar...Aşkı,Kader anlayışını,Gurbeti,ayrılığı,Nankörlüğü,Kalleşliği kendi pencerelerinden anlattılar.Bu günkü geldiğimiz noktaya bakın;Klarnet+Darbuka+Göbekkk....Saygılarımla Dostum...

SONUÇ OLARAK VAR OLAN ALETİMİZİ SEVİP,ONUNLA EN GÜZEL OLANI YAPMAYA ÇALIŞALIM...
UNTMAYALIM Kİ GEÇMİŞTE DÜNYA MÜZİK PİYASASINDA ÇOK BÜYÜK İŞLER YAPAN BİR ÇOK MÜZİSYEN BİZİM SAHİP OLDUĞUMUZ ALETLERE VE DONANIMLARA SAHİP DEĞİLDİ....

canı gönülden söylediklerinize katılıyorum süleyman abi.

sayın suleyman bey dusunlerınızde cok haklısınızz slov sarkıları remıx dıye ne halelre sokuyorlarr yada tsm sarkılarını hep bırrının aynı seylerı yapıyorlar vede gercekten muzısyen olan kısılerr yada sanatcı gbı santcılar degerlerını bulamıyyoorr bız teknolojıyı heryere herseye sokmaya calsıyyorruzz buda yozlasmayyı saglıyyoorr sen en ıyı klavyeyı alsan ne olacak dogru duzgun calamdıktan sonra onu grektıgı gıbı kulanamdıktan sonra grektıgı gbı muzık yapamadıktan sonra ne ıse yarar bende roland g 70 kurzweıl sp2x vede yamaha or 700 kullanıyoorum herhaldee bende korg pa 2 almasını bılırrım pıano calacagım zamankurzweılımı kullanıyyorrum sahnede sureklı g 70 ve yamaha kullanıyoorum ama ne kulanırsak kullanalım hıcbırsey canlı muzıgın yerını tutmazz canlı sazın yerını tutmazz bence bı sahne ıcın or 700 vede roland gw 8 fazlsıyıyla yeterr rıtım yazabılen vede canlı calabılen kısılrr ıcın bırazda muzık zıhnıyetı batı muzıgı olanlar ıcın dogru duzgun muzısyen olabılenler ıcın aslında kımse kafasına gore doktorluk polıslık yapamıyorsaa her onune gelende muzısyen olmamalı gercekten bu hakedenlerr yapmalı muzısyenlerde muzısyen adabına edebıne gore davranmalıı kısaca herkez kendı evının onunu temız tutmayyı bılmelı herkese saygılar sevgılerr :)

suleyman bey kesanlı mustafa abımız antakyada merkezde davulcu kalcın gıtarıst ramazan orgcu rıngo kırıkhanlı solıst bulentten bahsetnıstı sız tanıyormusunuzz zamanın ıyı muzısyenlerındenmıs kendılerı mmustafa abımızde onlara calıyormusss ayrıcada sızınle tansımak ısterrımm ildemirel57@hotmail.com

evet tanıyorum.onlar benim bir alt jenerasyonlarım.ben ne yazik ki onları müziği bıraktıklarında tanıdım.Ama iyi ve kaliteli müzisyenler olduğunu biliyorumKalçın beyden alet satın almıştım.pv bass comprassör.fender ampfi,ibanez 5 telli bass gitar.fender strat,roland power mixser.bateri,kolanlar vs.bayağı memnun olmuştum.Ringo dedikleri arkadaşın oğluna vespa motorumu ve çok kaliteli elektro gitarımı satmıştım.Yani kısacası ilişkimiz alış verişten öteye gidemedi ne yazık ki...Bülent diye şu an Antakya da Piyanist Şantörlük yapan arkadaşım var.Ben daha çok sizin gibi üst jenerasyon arkadaşlarla Türkiye genelinde çalıştım.Bunların içinde üretimi ve felsefesi olan arkadaşlarla hala dostluğum devam etmektedir.Şu an Kırıkhan ın en modern işletmesinde her türlü müzik proğramı yapıyorum.Neden Kırıkhan diye sorarsanız yorgunluk diyebilirim...Ayrıca Tilkilerin bol olduğu büyük kentlerde benim gibi çakallar barınamıyor.Güç eksikliğinden değil o insanların arasında hayattan keyif alamadım...Bir örnek vereyim.Türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük müzik guruplarından biri beni kayıtlar için İstanbul a davet etti.Kayıtlar arasında mola verirken adamlar çay ,kahve içiyorlar sende içermisin diye sormadıkları için çalışmayı yarıda bırakıp tekrar hatay a döndüm...(bizim buralarda benim gibi tipler için PİMPİRİKLİ derler)neyse msn nizi ekliyorum bolbol görüşürüz umarım.Mustafa abime selamlar...

herzaman beklerım sayın abımm :)

konuyu yenilemiş oldum ama ifadeler çok güzeldi, dayanamadım, teşekkür edeyim dedim...

katılıyorum 10 numara yorum.