- Enst.
- roland gw8-gitar
Roland her zaman olduğu gibi GW8 i de işlenmemiş,ham bir şekilde piyasaya sürdü.Alet iyice incelendiğinde ve üzerinde çalışıldığında eksikliklerine rağmen bir çok artısının da olduğu görülür.Özellikle Batı enstrümanlar kapasitesine rağmen çok iyi.Türk ve Arap sesleri iş görür ama beklenilenden aşağı.Ama emsallerine nazaran üstün bir alet.Ha çok çok kaliteli aletler var.4000 tl den başlayan fiyatlarla...6000,7000,10 000 tl vs...Paranız varsa alınız...AMA BENCE PAYLAŞMAYI ÖĞRENİNİZ.İYİ BİR BAĞLAMA İSTİYORSANIZ BAĞLAMA ÇALAN ARKADAŞINIZ OLSUN...İYİ BİR DARBUKA İSTİYORSANIZ DARBUKACI ARKADAŞINIZ OLSUN.YANİ KISACA GURUP OLMANIN MÜCADELESİNİ VERİNİZ...ÖYLE HERŞEYİ ALETİM YAPSIN,BÜTÜN PARAYI BEN GÖTÜREYİM!ZİHNİYETİNDEN VAZ GEÇİNİZ...SONUÇTA ÜÇ BEŞ KURUŞ PARANIZ OLUR AMA HİÇ MÜZİSYEN DOSTUNUZ OLMAZ...ATALARIMIZ ALET İŞLER EL ÖVÜNÜR DEMİŞLERSE DE ALETİ ÇALIŞTIRAN MAHARETLİ ELLERİN OLDUĞUNU UNUTMAYINIZ...biz piyasada benim aletim seninkinden üstün,o da yetmiyormuş gibi benim setim seninkinden iyi diyenleri çok gördük.Bunu yapanlar müzisyen bile değiller...Bunlar eksikliklerini aletle ve parayla kapatmaya çalışan zavallılardı...
SONUÇ OLARAK VAR OLAN ALETİMİZİ SEVİP,ONUNLA EN GÜZEL OLANI YAPMAYA ÇALIŞALIM...
UNTMAYALIM Kİ GEÇMİŞTE DÜNYA MÜZİK PİYASASINDA ÇOK BÜYÜK İŞLER YAPAN BİR ÇOK MÜZİSYEN BİZİM SAHİP OLDUĞUMUZ ALETLERE VE DONANIMLARA SAHİP DEĞİLDİ....
SONUÇ OLARAK VAR OLAN ALETİMİZİ SEVİP,ONUNLA EN GÜZEL OLANI YAPMAYA ÇALIŞALIM...
UNTMAYALIM Kİ GEÇMİŞTE DÜNYA MÜZİK PİYASASINDA ÇOK BÜYÜK İŞLER YAPAN BİR ÇOK MÜZİSYEN BİZİM SAHİP OLDUĞUMUZ ALETLERE VE DONANIMLARA SAHİP DEĞİLDİ....