Roland GW8 - Titanic

kadirbey1985

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland GW-8
Öylesine bir çalışma, üzerinde oynadığım 8BEAT_1 isimli eski bir Roland ritmi ne kadar da benziyor bu şarkının orijinalindeki ritme.

GW8 - Titanic

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Roland GW8 - Titanic

Merhaba...

Güzel bir çalışma olmuş ; teşekkürler...

Bu tarz çalışmalarınızın devamını bekliyorum...

Ritim de dediğiniz gibi gayet güzel...

Selâmlar...

Merhaba...

Güzel bir çalışma olmuş ; teşekkürler...

Bu tarz çalışmalarınızın devamını bekliyorum...

Ritim de dediğiniz gibi gayet güzel...

Selâmlar...

roland gw-8'in batı tarzı çok güçlü yeni kısa çalışmalarımda batı tarzı kullanacağım. nasıl olsa sitede yeteri kadar oyun havası,macun paylaşanlar var.

emeğine sağlık abi seni takip ediyorum maşallah çok başarılısın devam ını dilerim yolun açık olsun

emeğine sağlık abi seni takip ediyorum maşallah çok başarılısın devam ını dilerim yolun açık olsun

eyvallah kardeş, işte sadece roland gw-8'im güzel performansı olduğunu göstermek istedim, gw-8 kullanıcıları biraz daha demo yapıp paylaşabilirler diye düşünüyorum.

kadirbey hocam sizinle tanışmak istiyorum ama mümkünmü ben marmaristen cengiz gw8 sizlerin sayasinde sevmeye başladım birazda öğreniyorum ama eksikler çok bana yardımcı olurmusunuz.

Ellerinize emeklerinize sağlık. GW-8 ile çok güzel hücum kayıt demolar yapıyorsunuz. Tebrik ederim. Elinizdeki cihaz ile yetinip böyle her telden keyifli çalışmaları bizlere sunmanızı uygun görürseniz çok takdir ediyorum. İyi çalışmalar olsun.

kadirbey hocam sizinle tanışmak istiyorum ama mümkünmü ben marmaristen cengiz gw8 sizlerin sayasinde sevmeye başladım birazda öğreniyorum ama eksikler çok bana yardımcı olurmusunuz.

sağ olasın, valla ben de gw-8 aldığımda geçen yaz işte, fazla kullanıcı ve nevale yoktu paylaşım da azdı, yok diyorum ama yeni olarak, yani g-600'den çevrilen ritimler çoktu.zaman geçtikçe kullanıcı sayısı ve paylaşımlar arttı.yamaha ya da korg kullanmadım ama kıyaslamalara göre roland gw-8 kullanımı zormuş, hala yeni yeni öğrendiğim özellikler var.
tabi ki bu forum sitesinde konu açarak istediğin soruya cevap bulabilirsin.burada gw-8 kullanan ve her türlü soruya cevap verebilecek değerli arkadaşlarımız var ...

Ellerinize emeklerinize sağlık. GW-8 ile çok güzel hücum kayıt demolar yapıyorsunuz. Tebrik ederim. Elinizdeki cihaz ile yetinip böyle her telden keyifli çalışmaları bizlere sunmanızı uygun görürseniz çok takdir ediyorum. İyi çalışmalar olsun.

sağ olasın windman1981, elimden geldikçe vakit buldukça bir şeyler yapmaya çalışıyorum. aslında bir iki tane daha müzisyenle daha güzel şeyler yapabileceğime inanıyorum.
sizin de çalışmalaar çok başarılı ve s900'ün hakkını fazlasıyla veriyorsunuz.