Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Roland GW8 RTM Demoarkadaşlar bende gw8 aldım hala ses yazıyorumgw8 de asıl sorun performans yazarken ritmi de kaydediyor.korg larda user seslerle user ritmler farklı anahtarlarda.yeni bir versiyonla hazırladığımız seslerle ritmleri ayrı ayrı anahtarlarda kullanırsak bu sorun büyük oranda çözülür.gw 8 de bu mantığı niye kullanmamışlar anlayamadım...kaydederken çıkan 3 seçenekde aklımı karıştırdıerformance,stlye,system?artık çala çala en sonunda bir hava tutturacaz anlaşılan...saygılar.sevgiler....
Cevap: Roland GW8 RTM Demo
arkadaşlar bende gw8 aldım hala ses yazıyorumgw8 de asıl sorun performans yazarken ritmi de kaydediyor.korg larda user seslerle user ritmler farklı anahtarlarda.yeni bir versiyonla hazırladığımız seslerle ritmleri ayrı ayrı anahtarlarda kullanırsak bu sorun büyük oranda çözülür.gw 8 de bu mantığı niye kullanmamışlar anlayamadım...kaydederken çıkan 3 seçenekde aklımı karıştırdıerformance,stlye,system?artık çala çala en sonunda bir hava tutturacaz anlaşılan...saygılar.sevgiler....