Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: roland gw8 mi yamaha or700 mü???or700 tr v2 konusunda uzman bir ekip ve yetkili servis dtl tarafından drum kit -ritim-ses ve pad ler olarak (piyasa beklentileri doğrultusunda ) modifiye edilmiş bir alettir.ve aynı ekip tarafındanda destek verilmeye devam etmektedir.gw 8 ile ilgili olarak bazı üstad ve arkadaşların set çalışmaları ve bilgi paylaşımları dışında ayrıca zuhal müziğin yayınladığı ritimler ve sesler dışında fazla bir çalışma yapılmamıştır.tabiki birçok gw8 kullanan arkadaşlarımızın sitedeki ritim ve ses dosya ve demo paylaşımlarını takdir ve merakla takip etmekteyim.ben tavsiyeden ve kıyaslamadan ziyade her iki alet hakkında gözlemlediğim mevcut durumu objektif olarak belirtmeye çalıştım .aletleri birbirleri ile değilde kullanıcı olarak bizlerin beklentilerini karşılayıp karşılamadığı yönünden kıyaslamak daha doğru olur diye düşünüyorum...saygılar
Cevap: roland gw8 mi yamaha or700 mü???
or700 tr v2 konusunda uzman bir ekip ve yetkili servis dtl tarafından drum kit -ritim-ses ve pad ler olarak (piyasa beklentileri doğrultusunda ) modifiye edilmiş bir alettir.ve aynı ekip tarafındanda destek verilmeye devam etmektedir.
gw 8 ile ilgili olarak bazı üstad ve arkadaşların set çalışmaları ve bilgi paylaşımları dışında ayrıca zuhal müziğin yayınladığı ritimler ve sesler dışında fazla bir çalışma yapılmamıştır.
tabiki birçok gw8 kullanan arkadaşlarımızın sitedeki ritim ve ses dosya ve demo paylaşımlarını takdir ve merakla takip etmekteyim.
ben tavsiyeden ve kıyaslamadan ziyade her iki alet hakkında gözlemlediğim mevcut durumu objektif olarak belirtmeye çalıştım .
aletleri birbirleri ile değilde kullanıcı olarak bizlerin beklentilerini karşılayıp karşılamadığı yönünden kıyaslamak daha doğru olur diye düşünüyorum...
saygılar