Roland gw8 den Korg pa50 ye geçsem pişman olurmuyum???

Cevap: Roland gw8 den Korg pa50 ye geçsem pişman olurmuyum???

hsinan - sen bence yeni bir klavye al, korg olabilir mesela ; gw-8 ile eş zamanlı kulln,ya da imkanın varsa ketron sx3000 al, o zaman 2 org uçrsın

GW8 i canlı dinledim ilhan abinin çalıştığı salonda valla süper.pa55ide dinledim aradaki fark uçurumlar şeklinde.:D..sen bilirsin kardeşim ama bence geçme.

gw8.pa60 vepa80 kullandım.sana tavsiye eğer batı kullanıyorsan hiç fazla para verme gw8 le devam et.paran varsa g-70 al.o da 3000tl civarında.ama her daldan müzik diyorsan pa80 al hiç pişman olmazsın.saygılar...

gw8.pa60 vepa80 kullandım.sana tavsiye eğer batı kullanıyorsan hiç fazla para verme gw8 le devam et.paran varsa g-70 al.o da 3000tl civarında.ama her daldan müzik diyorsan pa80 al hiç pişman olmazsın.saygılar...

hocam G70 arayışım tüm hızıyla devam etmekte valla cihaz süper.alabilirsem direk çakıyorum SRX 09 World Collection boardunu.:D..

halit hoca x3 alırsa g-70 i sana devreder kısmet olursa.türkiyede sayısı gerçekten en az olan aletlerden biri.inşallah bulursun kısa zamanda saygılar...

valla bakalım.halit hocamla konuştuk 3x için tam karar vermiş değil 1 yıl falan geçsin bakacam dedi.hayırlısı bakalım inşallah bulurum bitanede güzelinden alırım.:D..