Bu ilanın başlığı ne alaka arkadaşlar ? GW 8 in Version 3 ü çıktı da biz mi bilmiyoruz ? Ya da ben mi kaçırdım ??
sahibinden.com
sahibinden.com
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Değerli Roland Kullanıcıları;
Forum üzerinde dolaşan GW-8 Ver.3 konusu tamamiyle asılsızdır.Bu konuda Roland'ın herhangi bir çalışması resmi olarak açıklanmadığından dolayı, bizden bir açıklama olmadığı sürece bu tür konulara lütfen inanmayınız.Bilgilerinize sunar, tüm arakadaşlara iyi çalışmalar dileriz.
Zuhal Dış Tic.A.Ş
daha da açıklamazlar zaten bu gidişte.ben v3 çıkacak diye aldım bu aleti hiç de umduğum gibi çıkmadı.belki v3 te user drum kit olayı olur diye aldım hayal kırıklığına uğradım.bu saatten sonra da çıkarmazlar...roland bizi düşünmüyo...uzun lafın kısası bu.müşteri memnuniyeti yok.hizmet yok.yardım yok...bi daha roland mı?..düşünmek lazım...
ümidini kesme hocam mail atın bir şeyler yapın hakkınızı arayın isteklerinizi belirtin ha yine olmuyorsa roland yine mail atın diyinki ne beni üz nede sen mal satarak kendini üz.![]()