- Enst.
- Roland GW-8
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
iyide tekno bunun neresinde ben anlayamadım üstad zurna çok kötü tulum gibi olmuş sakın kızma kadirbey sadece bu bir fikir ama gerçekten hoş değil ayrıca SİNAN üstadın yaptığı yorumada aklım ermedi heralde kendisi bunu dinlemeden yorum yazmış yada onun yerine başka biri yorum yazmış
Eline sağlik dostum gayet güzel giderek daha iyi şeyler çikiyor değilmi gw8 le
insanda hastalik yapiyor sanki çalişmalar böyle giderse çok iyi şeyler olcağini biliyorum kolay gelsin
saygilarimla
Ben senin yaptiğin herşeyi takdir ediyorum kadirciğim çalişmalrinda başarilar dilerim dostum kolay gelsin
Kayıt yapılan ses kartının kalitesi çalışmayı etkiliyor. Eleştirilerden yılmayın. Daha iyisi muhakkak olacaktır.
evet mustafa abi haklısın, ama paylaşım yapanları eleştirecekse, bu işten anlayanlar eleştirsin mesela senin gibi üstadlar, burada paylaşım yapanların kim oldukları belli onlar eleştirsinler, yok tulum sesi çıkmış yok sample olsunmuş yok davul sesi gelmemiş falan bana komik geliyor![]()