Roland GW-8 --- Tekno Halay

kadirbey1985

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland GW-8
Tekno Halay deneme çalışmam... yapabildiğim en iyi zurna ,bakalım daha ne kadar geliştirebilrim zurnayı. :D

Ekli dosyalar

• teknoHALAY.mp3
    1.5 MB · Görünümler: 487
Cevap: Roland GW-8 --- Tekno Halay

Eline sağlik dostum gayet güzel giderek daha iyi şeyler çikiyor değilmi gw8 le
insanda hastalik yapiyor sanki çalişmalar böyle giderse çok iyi şeyler olcağini biliyorum kolay gelsin

saygilarimla

iyide tekno bunun neresinde ben anlayamadım üstad zurna çok kötü tulum gibi olmuş sakın kızma kadirbey sadece bu bir fikir ama gerçekten hoş değil ayrıca SİNAN üstadın yaptığı yorumada aklım ermedi heralde kendisi bunu dinlemeden yorum yazmış yada onun yerine başka biri yorum yazmış

iyide tekno bunun neresinde ben anlayamadım üstad zurna çok kötü tulum gibi olmuş sakın kızma kadirbey sadece bu bir fikir ama gerçekten hoş değil ayrıca SİNAN üstadın yaptığı yorumada aklım ermedi heralde kendisi bunu dinlemeden yorum yazmış yada onun yerine başka biri yorum yazmış

valla her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır, beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez. sen o zaman daha iyisini yap da biz senden öğrenelim.:cool:

Eline sağlik dostum gayet güzel giderek daha iyi şeyler çikiyor değilmi gw8 le
insanda hastalik yapiyor sanki çalişmalar böyle giderse çok iyi şeyler olcağini biliyorum kolay gelsin

saygilarimla

valla zamanla olacak her şey, ritim ve ses ayarlamaları her ne kadar da orijinal gibi olmasa da yakın oluyor az çok. herkes burada yaptıklarını paylaşıyor daha da fazla katılımla güzel şeyler çıkabilir.ama millet alışmış hazıra ,beğenmiyorlar. vallla ben beğeniyorum sen de beğeniyorsun, işine gelen kullanır işine gelmeyen kullanmaz. senin ritim çalışmaların da gayet olumlu ve güzel. maksat işte paylaşım olsun ;)

Ben senin yaptiğin herşeyi takdir ediyorum kadirciğim çalişmalrinda başarilar dilerim dostum kolay gelsin

Ben senin yaptiğin herşeyi takdir ediyorum kadirciğim çalişmalrinda başarilar dilerim dostum kolay gelsin

aynen Sinan ben de senin çalışmalarını takdir ediyorum, zaten amaç paylaşım olsun ;)

Kayıt yapılan ses kartının kalitesi çalışmayı etkiliyor. Eleştirilerden yılmayın. Daha iyisi muhakkak olacaktır.

Kayıt yapılan ses kartının kalitesi çalışmayı etkiliyor. Eleştirilerden yılmayın. Daha iyisi muhakkak olacaktır.

evet mustafa abi haklısın, ama paylaşım yapanları eleştirecekse, bu işten anlayanlar eleştirsin mesela senin gibi üstadlar, burada paylaşım yapanların kim oldukları belli onlar eleştirsinler, yok tulum sesi çıkmış yok sample olsunmuş yok davul sesi gelmemiş falan bana komik geliyor :D

evet mustafa abi haklısın, ama paylaşım yapanları eleştirecekse, bu işten anlayanlar eleştirsin mesela senin gibi üstadlar, burada paylaşım yapanların kim oldukları belli onlar eleştirsinler, yok tulum sesi çıkmış yok sample olsunmuş yok davul sesi gelmemiş falan bana komik geliyor :D

Sen boşver onu bunu. Bugün siteye eklediğim Histoire D'un Amour demosunun tonuna bak birde eski kayıtlarıma bak. Sanki başka org gibi..... Kayıt sistemini düzeltmeden olmuyor.....