Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
sevgili mürhen, bende ki toplam ritim 15 i geçmezdi, song hiç yüklü değildi zaten ve ritim isimleride tamemmen ing. karakterle yazılmıştı, usb ile ilgisi yok demişsin ama aynı ses ve ritimleri export yaptığımda eski usb de write error yazarken sııfır alıp taktığım usb de export yapıyordu, demekki usb ile alakalı bir durum söz konusu, ben 3. usb yi aldım ve klavye satıldı..benden başka 2 arkadaşımın daha başına geldi bu durum, zaten usb yi klavyede formatlamak gerektiğini hepimiz biliyoruz değilmi? bu kronik bir problem bence.cihan aynı problemi tekrar yaşarsan zuhale mail yerine tel ile ulaş ve çözüm arasınlar, umarım problemler düzelir...
sevgili mürhen, bende ki toplam ritim 15 i geçmezdi, song hiç yüklü değildi zaten ve ritim isimleride tamemmen ing. karakterle yazılmıştı, usb ile ilgisi yok demişsin ama aynı ses ve ritimleri export yaptığımda eski usb de write error yazarken sııfır alıp taktığım usb de export yapıyordu, demekki usb ile alakalı bir durum söz konusu, ben 3. usb yi aldım ve klavye satıldı..benden başka 2 arkadaşımın daha başına geldi bu durum, zaten usb yi klavyede formatlamak gerektiğini hepimiz biliyoruz değilmi? bu kronik bir problem bence.
cihan aynı problemi tekrar yaşarsan zuhale mail yerine tel ile ulaş ve çözüm arasınlar, umarım problemler düzelir...