roland gw 8 lütfen yardım edin

• Konbuyu başlatan gremedes
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 3K
G

gremedes

Misafir
slm arkadaşlar üsdatlar ben roland gw 8 yeni aldım şu iki parçayı çalmak istiyorum ama roland nasıl bu şekle getirecegımı bilmiyorum ritim ve sesleri nasıl ayarlayacagımı bilmiyorum lütfen adım adım tarif eder misiniz nasıl bunları çalabılırım ben birncisi bu Korg pa50 slow karadenİz | İzlesene.com ikincisi Korg pa 55 dİdo | İzlesene.com sanırım kazım koyuncu dido parçası lütfen yardımcı olun şimdiden tsk ederim

Cevap: roland gw 8 lütfen yardım edin

vay be koskoca sitede bana yardım eden olmayacak mı?

sorunuzu anlamak güç.. videoyu şuan bulunduğum pcde açamadım. .
gerek user style gerekse üzerindeki stylelerde uyumlu rtimler ile sizin bahsettiğiniz şarkıları öalabilirsiniz..

bu şarkılara uygun style mi arıyorsunuz ?

hocam bence yapmanız gereken bu parçalara uygun rtm bulmanız,uygun bi rtm bulunca seslerdende kendi beğeninize göre ses tonu ayarlamanız gerekir,,yani tamamiyle sizin kendinizin bişeyler yapması gerekir,,gw8 bu parçalara uyan bir çok rtmleri vardır,rtmleri dinleyerek uygun rtm bulabilrsiniz,,

slm arkadaşlar üsdatlar ben roland gw 8 yeni aldım şu iki parçayı çalmak istiyorum ama roland nasıl bu şekle getirecegımı bilmiyorum ritim ve sesleri nasıl ayarlayacagımı bilmiyorum lütfen adım adım tarif eder misiniz nasıl bunları çalabılırım ben birncisi bu Korg pa50 slow karadenİz | İzlesene.com ikincisi Korg pa 55 dİdo | İzlesene.com sanırım kazım koyuncu dido parçası lütfen yardımcı olun şimdiden tsk ederim

bu sitede gw-8 için ritim ve setler yayınlanıyor,istersen gw-8 konularında paylaştığım,kullandığım set var,onu indirebilirsin, uygun ritim ve Ney La Vib. sesi var,onunla çal sana gerçek NEY sesi verir.GW-8 ile mükemmel çalışmaları yapılır...yeter ki uygun ritim olsun, ses ayarları efektlendirmelerle yapılıyor zaten...

dertliyim kederliyimi çalmak için kendine setin içinden 5/8 bir ritm seç.dido için sette 8 beat ritmler var en uygununu bul.kolay gelsin...

bende var ritim ama siteye nasıl atacağımı bilmiyorum

indirmeme gerek yok zuhal müzikte hepsi yüklenmişti tabi ben sonrada eklemeler yaptım gerçekten çok sinirleniyorum keşke korg alsaydım diyorum bazen ses tamam ritimi nasıl halledeceğim