Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Roland G600 - Slow Doğaçlama Melodytürkiş slow güzel olmuş.aslında ses komalı olduğundan enstrumantal fantezi demo demek daha uygun olacak.ben batı çaldığımdan slow u çok daha farklı anlıyorum.komasız gitar,sax,piyano vs.aletlerle çalındığı zaman ve de batı saundu olduğu zaman slow budur bence.ben de g-600 kullanıyorum.bazı ritimler vardı elimde slow yazıyo içersinde darbuka konmuş.resmen vahde.yani zamanında g-600 e yazılan birçok ritim slow denmesine rağmen aslında fantezi ve vahde ritimi ne yazık ki.bu arada çalışmalarında başarılar.....
Cevap: Roland G600 - Slow Doğaçlama Melody
türkiş slow güzel olmuş.aslında ses komalı olduğundan enstrumantal fantezi demo demek daha uygun olacak.ben batı çaldığımdan slow u çok daha farklı anlıyorum.komasız gitar,sax,piyano vs.aletlerle çalındığı zaman ve de batı saundu olduğu zaman slow budur bence.ben de g-600 kullanıyorum.bazı ritimler vardı elimde slow yazıyo içersinde darbuka konmuş.resmen vahde.yani zamanında g-600 e yazılan birçok ritim slow denmesine rağmen aslında fantezi ve vahde ritimi ne yazık ki.bu arada çalışmalarında başarılar.....