Roland G-600 User Ritim Midi Lazım

Cevap: Roland G-600 User Ritim Midi Lazım

akor abimizin sorusuna cankut kardeş çok güzel açıklamış. Ama bende biraz aydınlatayım. 1 set yükleme yapıldığında 3 adet Performansa (A-B-C) yükleme yapmış oluyorsunuz. A bankası komasız ve transpoze nin sıfır olduğu düz çalım içindir. B bankası ise tamamıyle aynı sesler ama komasız vede transpoze -4 ile yüklenmiş hali, C bankası ise yine A ve B gibi seslerin yeri aynı fakat transpoze -2 ile yüklenmii vede komsızdır. Ses seçimine gelince Performansı A ya alıp 7 ve 3 tuşunna pasarsanız A73 ü seçersiniz, B 73 seçerseniz A73 dekii saxsafon sesinin transpoze -4 ünü seçmiş olursunuz. aynı şekilde C bankasıda öyle. Saygı ve sevgilerimle

Cevap: Roland G-600 User Ritim Midi Lazım

reşat kardeş olayı anladım.şu anda senin user ses setini kullanıyorum.a73 de sax sesi var evet gayet de güzel.ben her abc ses bankalarına 8 er adet ses var biliyordum.meğerse birsürü ses varmış.şu 3 sene içersinde o kadar çok alet değiştirdim ki doğal olarak acemilik oluyor.cankut ve sizin sayenizde çok önemli bilgi öğrendim..şu aralar g-600 de tekrar canlanma başladı.pa80,pa800 ü olan bile ikinci alet olarak g-600 alıyorlar.sahnede veya evde 2.org olarak.ben 3.olarak gene aldım.seslerin gücüne hayran oldum gene.bilgi ve paylaşımınız için teşekkürler.....

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri