Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
akor abi ben g-600 kullanıyorum ama ben re düzeninde çalıyorum hemde edirne dışında öğrenci olduğum için orgumdan çok uzaktayım. tarifle anlayacak yaşı geçtim demişsin ama Bu arkadaş durumu çok iyi açıklamış istersen denemeye çalış. şunu bilirsinde yazayım tekrar C=DO D=RE E=Mİ F=FA G=SOL A=LA B=Sİ .komalı notaların değerlerini 0 yap kendi koma vereceğin notaların değerlerini -53 e getirmen yeterli olur sonra kayıt et tamamdır..
akor abi ben g-600 kullanıyorum ama ben re düzeninde çalıyorum hemde edirne dışında öğrenci olduğum için orgumdan çok uzaktayım. tarifle anlayacak yaşı geçtim demişsin ama Bu arkadaş durumu çok iyi açıklamış istersen denemeye çalış. şunu bilirsinde yazayım tekrar C=DO D=RE E=Mİ F=FA G=SOL A=LA B=Sİ .
komalı notaların değerlerini 0 yap kendi koma vereceğin notaların değerlerini -53 e getirmen yeterli olur sonra kayıt et tamamdır..