- Enst.
- elektro ve klasik gitar
arkadaşlar elimde yüzlerce g-600 user ses seti var.yarısına yakını denedim.ya arkadaşlar sanki tek elden çıksa bukadar benzer.sesler zaten fazla farklı değil sadece daha kaliteli hazırlanma farkı var.en dikkatimi çeken sanki bütün bu sesleri hazırlıyanlar la üzeri çalıyor.buna da tamam da arkadaş performans useri a-b-c-d olarak 4 ayrı depo.hiç olmazsa bunlardan birine komasız veya mi üzeri koma koymak niye akıllarına gelmemiş anlayamadım.bazıları daha başka komalı.bu ses setlerinden en iyisi bana göre ilker g-600 seti.ama acaip bir koma var.hani siteye gönderebilsem seti bir arkadaş belki onu mi üzeri veya komasız olarak hazırlıyabilir.ama yapamıyorum.istediğim sesler piyano,sax,yaylı,akordion,lesli,zurna,2 tane adam gibi lead ses.çevremde yardımcı olacak bir tane insan yok.sitede birçok bu orgu kullanan var.benim gibi birçok arkadaşın işine yarar.elinde gerçekten iyi g-600 mi üzeri ii user ses seti olanlar yardımcı olsunlar.sitedeki bütün ses setlerini kontrol ettim.işe yarar bulamadım.hep birbirinin aynı.korg da ne güzel bütün sesler komasızdı bir harekette koma koyup bir dokunuşta kaldırıyorduk.sırf roland sevgisinden tekrar bu aleti aldım ama böyle giderse seneye pax1 alıp herhalde gene korga dönecem bu gidişle.tarifle koma kaldırma işini anlayacak yaşı çoktan geçtim.izmit ten yardımcı olacak arkadaş varsa buyursun gelsin.en güzeli yukardaki özellikleri sağlayan seti elinde bulunduran arkadaşlar sitemizde paylaşsınlar.neticede mezara götürülmeyecek bunlar..saygılar....