Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: roland exr 46 mı korg i 30 muarkadaşım bir kaç video daha dinledim exr 46 alet çok kafama yattı benim marka takıntım yok ha gönül ister tabiki ama imkan meselesi fakat bu alet bana uygun geldi sanırım bulunabilir bir alet işimin durumuna göre kısmetse bakıcam saol hocam ya ben eski ritimci yeni piyanist olucak inşallah orgta zahmet çekmedim az çok ritimden dolayı çabuk kavradık işi şu an düğün için hazırım diyebilirim tabi düğün çalarak daha çok tecrübe kazanıcaz inşallah
Cevap: roland exr 46 mı korg i 30 mu
arkadaşım bir kaç video daha dinledim exr 46 alet çok kafama yattı benim marka takıntım yok ha gönül ister tabiki ama imkan meselesi fakat bu alet bana uygun geldi sanırım bulunabilir bir alet işimin durumuna göre kısmetse bakıcam saol hocam ya ben eski ritimci yeni piyanist olucak inşallah orgta zahmet çekmedim az çok ritimden dolayı çabuk kavradık işi şu an düğün için hazırım diyebilirim tabi düğün çalarak daha çok tecrübe kazanıcaz inşallah