Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Roland E-A7 VS Yamaha A3000ROLAND bu maçı Mayıs 2016 kazanacak bana sorarsanız....cihaz özellikle kasası ve teknik donanımı ile müthiş gözüküyor...nostalji bakarsak bir dönemim e-35 40 70 kalitesinde bir artısı olarak ses ve ritim kartlarınında farklı olduğunu düşünüyorum....yani günümüz teknolojisinde tüm orglarda 1 adet ana kart vardır ...bu klavyede 2 adet ekran olduğuna göre biri sesleri diğeri ritimleri bize gösteriyor...buda demektirki ses ana kartı ve ritim ana kartı farklı bu teknolojiyi her zaman düşünmüşümdür elektronik teknikeri ve 30 yıldır orgların teknik donamımı konusundaki deneyimimle böyle olabileceğini düşünüyorum...ses ana kartı farklı ritim anakartı farklı bir ürün demek sahnede 2 ayrı klavye kullanma derdine son demektir....gerçek ses dalgalarını bozmamak için....ben yıllardır...roland technıcs kardeşliği ile sahne performansı göstermekteydim...bu klavyenin yolunu 2016 mayıs ayına kadar sabırla bekliyorum.....
Cevap: Roland E-A7 VS Yamaha A3000
ROLAND bu maçı Mayıs 2016 kazanacak bana sorarsanız....cihaz özellikle kasası ve teknik donanımı ile müthiş gözüküyor...nostalji bakarsak bir dönemim e-35 40 70 kalitesinde bir artısı olarak ses ve ritim kartlarınında farklı olduğunu düşünüyorum....yani günümüz teknolojisinde tüm orglarda 1 adet ana kart vardır ...bu klavyede 2 adet ekran olduğuna göre biri sesleri diğeri ritimleri bize gösteriyor...buda demektirki ses ana kartı ve ritim ana kartı farklı bu teknolojiyi her zaman düşünmüşümdür elektronik teknikeri ve 30 yıldır orgların teknik donamımı konusundaki deneyimimle böyle olabileceğini düşünüyorum...ses ana kartı farklı ritim anakartı farklı bir ürün demek sahnede 2 ayrı klavye kullanma derdine son demektir....gerçek ses dalgalarını bozmamak için....ben yıllardır...roland technıcs kardeşliği ile sahne performansı göstermekteydim...bu klavyenin yolunu 2016 mayıs ayına kadar sabırla bekliyorum.....