Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Roland E-A7 Hakkında Kararsızlığım...ben aldım aleten bir randıman alamadım bir kere sts ler çalışmıyor ne yaptım ettiysem olmadı yazılımda hata var dediler boş verdim padler çalışmıyor neyaptım ne ettimse randıman alamadım orgu her açıp kapatmamda global ayarları bozuluyor korg sistemi gibi yapmaya çalışmışlar ama olmamış her defasında ritm ayarları bozuluyor misal ayarlıyorum orgu açıyorum ses değiştirdiğimde ritm değişiyor falan filan ben biir türlü tad alamadım 3500 tl yede zar zor sattım bir dahada işim olmaz
Cevap: Roland E-A7 Hakkında Kararsızlığım...
ben aldım aleten bir randıman alamadım bir kere sts ler çalışmıyor ne yaptım ettiysem olmadı yazılımda hata var dediler boş verdim padler çalışmıyor neyaptım ne ettimse randıman alamadım orgu her açıp kapatmamda global ayarları bozuluyor korg sistemi gibi yapmaya çalışmışlar ama olmamış her defasında ritm ayarları bozuluyor misal ayarlıyorum orgu açıyorum ses değiştirdiğimde ritm değişiyor falan filan ben biir türlü tad alamadım 3500 tl yede zar zor sattım bir dahada işim olmaz