Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Roland E 70 seslere70 in bas kemanını hala arar kulaklarım çok deli sesler üretebilirsin efecklendirebilirsin yeterki önüne oturup biraz kurçala tek eksiği darbukasının olmaması darbukada olsaydı zamanında ne işler yapardık onunla vay be ayrıca M1 den M8 e kadar ritim yazma şansında var kendi alt yapılarıyla kart kullanmak istemeyen biri olarak kendi ritimlerimi yazmıştım zamanında
Cevap: Roland E 70 sesler
e70 in bas kemanını hala arar kulaklarım çok deli sesler üretebilirsin efecklendirebilirsin yeterki önüne oturup biraz kurçala tek eksiği darbukasının olmaması darbukada olsaydı zamanında ne işler yapardık onunla vay be ayrıca M1 den M8 e kadar ritim yazma şansında var kendi alt yapılarıyla kart kullanmak istemeyen biri olarak kendi ritimlerimi yazmıştım zamanında